fbpx

Boxă smart pentru un party oriunde vrei – HUAWEI Sound Joy

Boxă smart pentru un party oriunde vrei – HUAWEI Sound Joy

31 dec. 2021 Altele

Că tot se apropie revelionul, m-am gândit să vă prezint un device perfect pentru un party restrâns – boxa bluetooth HUAWEI Sound Joy

Review video:

Sound Joy este o boxă nou lansată de HUAWEI realizată în colaborare cu Devialet, poate numele nu vă este cunoscut, dar Devialet este compania ce a creat boxa – Phantom– considerată mult timp cea mai bună de lume, și cea mai scumpă – vreo 8.500lei.

Dar boxa de la HUAWEI nu e așa scumpă, costă doar 600lei, în acest moment, și promite 26 de ore de redare fără oprire. Sincer, nu am stat să ascult muzică 26 de ore fără oprire și nici nu am avut răbdare să stau să adun la fix orele în care am ascultat. Eu aș zice că sigur te ține 24 de ore la un volum de 70-80%. Cu cât mai muzica mai tare, cu atât o să se descarce mai repede, dar diferența nu este chiar așa mare.

HUAWEI Sound Joy este disponibilă pe negru sau pe verde, are o curea care îți permite să o ții fără probleme și pe snowboard sau să o prinzi de orice îți trece prin cap, mai ales că are doar 680 de grame. Are 2 butoane mari de volum și alte 5 butoane pentru on/off, microfon (că poți vorbi la această boxă cu asistentul vocal de pe telefon, dacă telefonul are asistent vocal), next și pause, conectare la bluetooth și linking cu alte device-uri. Dar fiind o boxă cu bluetooth 5.2, se poate conecta la orice alt device, fie că e telefon Huawei sau alt model, laptop, PC, tabletă etc. Și ca să fie și mai simplu, dacă ai un smartphone cu Android și NFC, trebuie doar să apropii telefonul de boxă și muzica sau audio-ul de la un film or să fie preluate automat de boxă.

Iar dacă aveți două astfel de boxe, trebuie doar să le agitați un pic și se vor conecta automat și se vor sincroniza pentru un sunet stereo.

Poți folosi cablul de încărcare al telefonului ca să încarci și boxa Sound Joy cu o baterie de 8800mAh, are tot un port USB-C și se încarcă cu fast-charge, 10 minute de încărcare oferă cam 1h de muzică mișto.

Iar partea cea mai interesantă a designului este în laterale, unde la bass puternic și volum ridicat poți vedea cum se mișcă radiatoarele pasive push-push , un trademark al firmei Devialet. Pe partea dreaptă, și doar pe partea dreaptă, se aprinde și un inel colorat ce nu doar că îți colorează melodiile, dar este și un sistem pentru a vedea volumul și durata de viață a bateriei. E foarte cool.

Da, este rezistentă la apă cu factorul de protecție IP67, asta și datorită acestei țesături speciale, poate rezista la aproape orice conditii meteorologice, că doar de asta am tot filmat-o prin zăpadă, poți chiar să o scufunzi până la 1 metru adâncime, dar nu o să se audă mai nimic :))

Dar hai să vorbim de sunet.

Difuzorul de 20 W folosește o diafragma special concepută din fibra de carbon pentru a ajuta frecvențele joase de până la 50 Hz (-10 dB), iar tweeter-ul cu dom de mătase de 10 W oferă frecvențe de până la 20 kHz. recunosc că îmi e un pic teamă să dau volumul la maximum că poate pornesc o avalanșă 😀

Desigur, sunetul se aude foarte bine, în video-ul de mai sus puteți asculta un sample ca să vă dați singuri cu părerea.

Dacă vreți să ascultați muzică peste tot: la un party, pe pârtie, la piscină, cu bicicleta, când plouă, când sunteți în vacanță, când vă jucați ceva la PC sau cu prietenii în spatele blocului, HUAWEI Sound Joy este pentru voi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.