fbpx

Șoc! Bridget Jones este însărcinată și nu știe cine este tatăl

Șoc! Bridget Jones este însărcinată și nu știe cine este tatăl

19 sept. 2016 Filme

Probabil ăsta ar fi fost titlul unui tabloid de pe la noi dacă Bridget Jones era o persoană reală, dar fiind doar un personaj de film, cumva știm că totul o să se termine cu bine. Iar pe parcurs, putem să descoperim cum de a ajuns în situația asta, să o urmărim cum încearcă să afle cine este tatăl și să o susținem când încearcă să se descurce singură.

MV5BMjQyMTI0MjIyOV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzEyMjQ1ODE@._V1_UY1200_CR90,0,630,1200_AL_

„Bridget Jones’s Baby” este cel de-al treilea film din serie, fiind lansat la o distanță de 15 ani față de cel de-al doilea film. Recunosc că primele două filme: „Bridget Jones’s Diary” – 2001 și „Bridget Jones: The Edge of Reason” – 2004, nu m-au impresionat, probabil eram eu prea mică ca să înțeleg dragostea, dificultatea de a alege între doi băieți și multe dintre glumele cu tentă sexuală. Dar cel mai recent film din serie, posibil nu și ultimul,chiar mi-a plăcut și m-a făcut să mă regăsesc în anumite momente. Rar se întâmplă ca un alt film din serie să fie mai bun decât primul, dar uite că regizorul Sharon Maguire a reușit.

„Bridget Jones’s Baby” este din 16 septembrie în cinema și este distribuit de RoImage.

Screen-Shot-2016-01-06-at-11.04.56

Primele două filme au fost realizate după cărțile scrise de Helen Fielding, cel de-al treilea film are la bază articolele scrise de Helen Fielding pentru The Independent în anul 2005, ușor adaptate la zilele moderne de acum.

Renée Zellweger intră din nou pielea personajului Bridget Jones în „Bridget Jones’Baby„, care devine mamă la 43 de ani, dar nu este sigură cine este tatăl. Patrick Dempsey îl înlocuiește pe Hugh Grant în triunghiul amoros completat de Colin Firth. Pe Bridget, deși mereu a fost neîndemânatică, nu prea drăguță, nici măcar prea inteligentă, mereu îmbrăcată aiurea și cu prea multe kilograme, totuși, de fiecare dată, o găsim în postura de a alege între doi bărbați. Destul de ciudat, nu?

Bridget-Jones-Diary-L
Imagine din primul film: Bridget Jones’s Diary

 

M-am bucurat tare mult să-l revăd pe Patrick Dempsey, fiind o mare fană a serialului Grey’s Anatomy, i se potrivește perfect rolul care l-a făcut celebru (rolul de McDreamy) – bărbatul minunat care sucește mințile oricărei femei, care știe exact ce trebuie să zică și când, iar Bridget chiar seamănă un pic cu Meredith Grey…

Toate personajele din filmele anterioare, în afară de Hugh Grant, joacă și în acest film. Este plăcut (și un pic trist) să vezi cum au îmbătrânit în acești 15 ani.

2290
Bridget Jones: The Edge of Reason

 

Filmul ține cont de vremurile în care trăim, ba chiar se discută intens despre social media, video-uri live și hipsteri, atrăgând astfel și tinerii. Fetele/femeile cu siguranță vor aprecia acest film tare onest și curajos, poate și un pic prea dulceag pe alocuri. Bărbații poate nu vor înțelege multe din dramele cu care femeile se identifică, dar se vor amuza la nenumăratele faze comice. „Bridget Jones’s Baby” nu este film doar pentru fete, ci este o comedie romantică lejeră, perfectă după o zi agitată.

rs_634x727-151214121627-634-bridget-jones-diary-dempsey-firth-121415

Așteptările mele nu erau prea mari pentru acest film, dar mă bucur că au fost cu mult depășite.

După cum v-am spus la începutul acestui articol, am văzut filmul la Cinema City din ParkLake, un toamna aceasta se numără filmele bune. Noul multiplex îi aşteaptă deja pe cinefili cu 11 săli 2D & 3D, şi – foarte curând – cu 3 săli VIP, pentru o experienţă premium, demnă de un star de cinema.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.