fbpx

Call of Duty: Infinite Warfare a fost prezentat

Call of Duty: Infinite Warfare a fost prezentat

2 mai 2016 Jocuri

Call of Duty: Infinite Warfare este următorul joc din seria Call of Duty, el o să fie disponibil din data de 4 noiembrie 2016 pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

IW_Expanded_KA

Infinity Ward sunt dezvoltatorii din spatele noului joc Call of Duty: Infinite Warfare. Aceștia au mai lucrat la titluri CoD în trecut, cum ar fi: CoD, CoD 2, CoD 4 Modern Warfare (văzut de mulți ca fiind cel mai reușit CoD din punct de vedere al gameplayului) CoD Modern Warfare 2, CoD Classic și CoD Modern Warfare 3.
Infinite Warfare va plasa eroul principal într-o călătorie prin sistemul nostru solar care promite mecanici noi, roboți și multe altele.
Lansarea mondială va fi pe data de 4.11.2016, alături de Modern Warfare Remastered (CoD 4 de care spuneam mai sus)

Singleplayer
În cadrul streamului oficial, dezvoltatorii au prezentat o parte din elementele din noul joc și povestea pe scurt: Planeta noastră devine dependentă de resursele care sunt disponibile în spațiu, pe diverse outpost-uri sau baze. Astfel, este inevitabil războiul pentru aceste resurse. Aici intervine The Settlement Defense Front, un grup militar care vrea să controleze toate resursele externe planetei pentru a controla planeta în sine.
Jucătorul va fi pus în poziție de lider, explorând dificultățile și responsabilitatea reieșită din ocuparea unei funcții de conducere. Într-un moment potrivnic, jucătorul va prelua postul de căpitan al unei nave de război și va lupta împotriva unui inamic necruțător. Soldați experimentați vor fi puși în situații extraordinare care le vor testa capacitățile dobândite în timpul antrenamentelor și le vor dezvălui propriul caracter, pe măsură ce învață să conducă și să ia acele decizii dure, dar necesare pentru a-și asigura victoria.
 Call of Duty Infinite Warfare_ 1 WM
Prezentate au fost și moduri noi de lupta, în Zero-G (fără gravitație) pe asteroizi sau diverse nave, alături de noi mecanici de lupta, cu ajutorul Grappling Hook-ului sau a altor ustensile/arme pentru a obține rezultatele dorite.
S-a prezentat zona de filmare, tehnicile de motion-capture folosite pentru campania singleplayer, accentul fiind pus pe credibilitatea fiecărei scene. S-a renunțat la înregistrarea audio în studio, ea fiind făcută în schimb, pe loc, în timpul filmării motion-capture, cu ajutorul unor microfoane portabile foarte performante, pentru a sublinia intensitatea scenelor.
Call of Duty Infinite Warfare_5 WM
Multiplayer 
 
În Infinite Warfare, jucătorii vor putea beneficia de mecanici noi în spațiu pentru prima dată, nefiind sigur încă sub ce formă. De asemenea, dezvoltatorii vor să păstreze spiritul CoD în forma sa clasică, deci vom avea și hărți tradiționale dar vor fi destule îmbunătățiri majore, sub formă de mecanici noi, arme noi samd.
 Call of Duty Infinite Warfare_4 WM
Zombie Mode:
 
Infinity Ward nu a mai dezvoltat Zombie Modes pentru alte jocuri Call Of Duty, dar dezvoltatorii au depus efort pentru a păstra rejucabilitatea și experiența deosebită a acestui mod Co-Op.
Easter Eggs vor fi prezente peste tot în cadrul modului, printre hoardele de Zombies, pentru a incita fanii să descopere cât mai multe posibil.
CoD Modern Warfare Remastered
Texturile vor fi refăcute de la 0, audio va fi refăcut, pentru a păstra cât posibil din atmosfera inițială a jocului, dar subliniată de puterea consolelor curente.
Efecte noi, care nu erau posibile în anul 2007 au fost introduse în joc, pentru a îmbunătății atmosfera originală a mult iubitului clasic, cum ar fi: Iluminare HDR, Efecte de particule iluminate și umbrite în timp real.
CODMWR_KA

Fanii vor retrăi campania faimoasă din Modern Warfare, fiind purtați alături de căpitanul Price, Gaz și Soap pe parcursul misiunilor din jocul original precum “All Ghillied Up,” “Charlie Don’t Surf” și“Crew Expendable.”

10 Hărți Multiplayer clasice refăcute, dar și moduri prezente în jocul original.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered* este inclus în următoarele versiuni Call of Duty: Infinite Warfare:

·         Legacy Edition și Digital Legacy Edition – Includ atât Call of Duty: Infinite Warfare, cât și Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

·         Digital Deluxe Edition – Include Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered și Season Pass-ul.

·         Legacy Pro Edition – Include Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Season Pass-ul, carcasă SteelbookTM, coloana sonoră a jocului, dar și conținut digital adițional.

*Call of Duty: Modern Warfare Remastered conține numai 10 hărți multiplayer din originalul Call of Duty: Modern Warfare.  Modern Warfare Remastered este obținut integral în mod digital. Necesită conexiune la Internet.

Mult mai multe surprize despre Infinite Warfare vor fi prezentate în cadrul conferinței E3 din Iunie 2016.

Comentarii

  1. Mi-a placut prezentarea detaliata a jocului si am sa-l cumpar pt. fiul meu caruia ii plac astfel de jocuri (mie ,nu, ce sa-i faci …generatia moderna!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.