fbpx

Campania Black Friday Pro de la F64 începe pe 23 octombrie

Campania Black Friday Pro de la F64 începe pe 23 octombrie

19 oct. 2015 Foto

Pasionații de fotografie au un nou motiv de bucurie. F64 anunță campania Black Friday Pro dedicată pasionaților de fotografie și profesioniștilor din acest domeniu. Fie că este vorba de actualizarea echipamentului pe care clienții deja îl au sau de un upgrade serios, oferta de reduceri F64 este cel mai bun punct de pornire. Black Friday Pro se află deja la a treia ediție, iar pe data de 21 octombrie cei de la F64 pregătesc și o surpriză pentru clienții.

21835-369

Campania Black Friday Pro se va desfășura în perioada 23-25 octombrie 2015, astfel că profesioniștii și entuziaștii interesați de cele mai bune prețuri la cele mai performante camere foto, obiective sau blițuri vor avea suficient timp la dispoziție să le achiziționeze. Clienții F64 se pot pregăti pentru Black Friday Pro folosind mecanismul de whislist cu care magazinul i-a obișnuit de câțiva ani. Acolo își pot adăuga produsele pe care le vor, urmând ca apoi să primească pe mail un newsletter personalizat cu ele, doar dacă sunt incluse în perioada de reduceri. Astfel, cel mai important avantaj al whislist-ului este posibilitatea de a cumpăra echipamentul dorit cu câteva ore înainte de startul oficial al campaniei. Pagina pe care vor fi disponibile în timp real toate ofertele este Black Friday Pro, dar acestea pot fi consultate și în magazin.

Regulamentul este disponibil aici.

Black Friday Pro la F64

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt aparatele foto-video full frame și obiectivele potrivite pentru astfel de aparate: teleobiective și utrazoom-uri, dar nu sunt uitate nici obiectivele fixe luminoase. Alături de acestea, F64 pune la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să-și completeze trusa de profesioniști.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.