fbpx

Când bloggerii se întâlnesc cu cititorii la #blpa9

Când bloggerii se întâlnesc cu cititorii la #blpa9

15 nov. 2015 Altele, Evenimente

Nu aș vrea să încep articolul cu faptul că am luat locul 2 la StartCraft II: Legacy of the Void în cadrul ediției Blogger Lan Party 9, chiar nu vreau să mă lad cu asta… :)) deși competiția a fost mare 😀

Yey! Locul 2 la Starcraft II 🙂 #starcraft2 #blpa9

A photo posted by Victoria Giorgiana (@vickytoriawow) on

Toma Nicolau trebuie lăudat! El a reușit, din nou, să strângă la un loc mai mulți bloggeri și cititorii lor pentru o zi extrem de distractivă. Și ce se întâmplă când pui bloggerii față în față cu cititorii pentru a-și măsura priceperea în ale jocului? Iese cea mai distractivă zi din offline! IMG_3911 Cea de-a noua ediție #blp a fost și cea mai reușită de până acum. Au fost mult mai multe persoane invitate, mult mai multe jocuri și  a ținut și ceva mai mult decât edițiile anterioare. IMG_3917 Eu m-am jucat StarCraft II, Mortal Kombat X, HearthStone, Dixit și Guitar Hero pentru prima dată. Dar nu contează atât de mult ce ne-am jucat, contează atmosfera frumoasă care a fost și de data asta. Cred că am fost peste 50 de persoane zâmbitoare, vesele și dornice să ne jucăm. Iar unii au plecat acasă și cu super premii, chiar și cu cel mai nou smartphone de la HTC, One A9.  

Fanii nu mă lasă deloc :)) A photo posted by Victoria Giorgiana (@vickytoriawow) on

Mi se pare incredibil cum Toma reușește să ne strângă pe toți și să ne facă să ne simțim atât de bine. Nu trebuie uitată nici echipa lui, în special Andra Nicula, dar nici sponsorii care au avut un rol foarte important.

The perfect picture for my gamer badge :)) Se vede cât de intens am jucat, am stricat și badge-ul #blpa9

A photo posted by Victoria Giorgiana (@vickytoriawow) on

 

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.