fbpx

Căști de gaming de la Gioteck – HC-2

Căști de gaming de la Gioteck – HC-2

25 mart. 2021 Gaming

Gioteck intră pe piaţa din România şi anunță disponibilitatea căștilor de gaming HC-2

Căștile beneficiază de o compatibilitate versatilă, putând fi folosite atât pe PC/MAC cât si pe console precum PlayStation 4 sau 5, Xbox One sau Xbox X sau Nintendo Switch. Gioteck este o companie tânără, înfiinţată în anul 2008, al căror produse sunt gândite şi concepute în Marea Britanie.

Modelul Gioteck HC-2 a fost dezvoltat și proiectat cu gândul la confortul utilizatorului. De aceea el vine echipat cu un design modern, ce aduce în prim plan o formă unică a cupei, ce se potriveşte perfect peste urechi. Astfel se oferă un grad ridicat de confort, chiar şi în sesiunile lungi de gaming.

Banda de susținere este una metalică și reglabilă pe mai multe trepte. Mai mult, aceasta vine acoperită de un material moale ce conferă un plus de confort în zona capului, în timp ce cupele realizate şi ele tot dintr-un material moale, nu adaugă presiune mare asupra urechilor.

Microfonul din dotare este unul detașabil, oferind avantajul de a îl da jos atunci când vrei doar să asculţi muzică sau să te uiţi la un film. Cablul ataşat căştilor este unul lung de 1.5 metri, de tip panglică, ceea ce înseamnă ca nu se va încurca foarte repede și va fi foarte ușor de strâns. Pe acesta este inclusă şi o telecomanda cu potențiometru de volum și comutator on/off pentru microfon, precum şi o mufă jack de 3.5mm.

Căștile Gioteck HC-2 pot fi achiziționate la prețul de 159 RON și sunt disponibile în România în varianta neagră sau camo.

Pentru mai multe informaţii accesaţi – https://www.gioteck.com/hc2/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.