fbpx

Căști de gaming wireless in-ear – Razer Hammerhead True Wireless Pro

Căști de gaming wireless in-ear – Razer Hammerhead True Wireless Pro

4 feb. 2021 Casti

Ce ne lipsea? Căști inear, mici, de gaming. Dar nu vă îngrijorați, Razer e alături de voi. Azi vă prezint căștile Razer Hammerhead True Wireless Pro, căști de gaming.

În cutie găsim suportul de încărcare cu căștile, cablul de încărcare, rezerve de silicon de diferite dimensiuni și instrucțiunile de utilizare.
Suportul de încărcare este destul de mare și arată ca la toate celelalte căști de acest tip.

Deși sunt căști fără fir, Razer Hammerhead True Wireless Pro au o latență de cel mult 60ms, extrem de scazută, ceea ce înseamnă că sunetul rămâne sincronizat cu dispozitivul dvs. și nu se va bloca niciodată, ceea ce este extrem de important în jocuri. Dar desigur că puteți folosi aceste căști și conectate la PC sau laptop când te joci, conectate la telefon când te joci sau doar să asculți muzică sau să te uiți la un film.

Driverele Razer Hammerhead True Wireless Pro de 10mm sunt dinamice, optimizate pentru a oferi o experiență de ascultare de calitate, cu un bass profund.

Ca la orice alte căști in-ear wireless, nici lor nu le lipsește controlul tactil ca să schimbați melodia, da mai tare, mai încet sau să răspundeți la apeluri sau să le încheiați. Din nou, super util în jocuri, nu trebuie să te oprești din joc să vorbești la telefon.

Razer Hammerhead True Wireless Pro se conectează prin bluetooth la orice device. Căștile pot fi folosite până la 4 ore cu o încărcare completă în carcasa de încarcare prin USB-C. Iar carcasa trebuie încărcată la 16 ore, spun cei de la Razer, eu aș spune vreo 14 ore, iar căștile se pot folosi aproape 4h. Mă așteptam la mai mult, sincer. Până și eu, care nu sunt mare gamer, mă joc mai mult de 4h în unele zile.

În plus, căștile dispun și de ADVANCED HYBRID ACTIVE NOISE CANCELLATION (ANC), un sistem de anulare a zgomotului de fundal ca tu să auzi foarte clar ce se întâmplă în jocuri, nu bormașina vecinului.

Da, căștile sunt scumpe, costă aproape 1.100lei în acest moment, dar puteți cumpăra și modelul de bază Razer Hammerhead True Wireless la doar 350lei (reduse acum de la 500lei).

De ce ai da 1.100lei pe o pereche de căști de acest tip? În primul rând, sunt Razer, sunt construite special pentru gaming. Te poți juca mai comod folosindu-le exact ca pe o pereche de căști over-ear, dar nu ocupă atâta spațiu, sunt mai ușor de folosit, mai comode, le poți lua oriunde cu tine. Avantaje sunt destul de multe. Acum trebuie să vă gândiți dacă pentru voi este o idee bună să dați 1.100lei pentru confort în timpul jocului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.