fbpx

Căști de purtat zilnic – HUAWEI FreeBuds Pro 3

Căști de purtat zilnic – HUAWEI FreeBuds Pro 3

7 nov. 2023 Casti

Multitasking-ul este la ordinea zilei, indiferent dacă vorbim de muncă, de viața privată sau de momentele de relaxare, și când suntem în vacanță rămânem în modul multitasking.

Sunt device-uri ce ne ajută să facem mai multe lucruri în același timp, precum căștile in-ear ce pot sta și o zi întreagă în urechi. Indiferent dacă ești student, angajat sau un părinte ocupat, sigur te interesează o modalitate de a eficientiza rutina zilnică.

Noua pereche de căști de la HUAWEI – FreeBuds Pro 3 cu Active Noise Canceling 3.0 îmbunătățit cu algoritmul actualizat de Inteligență Artificială, pare o pereche de căști ce te poate ajuta în orice situație.

La prețul de 999lei, un preț destul de mare, FreeBuds Pro 3 vine cu niște funcții interesante și cu multe opțiuni ce o să-ți facă viața mai ușoară:

1.HI-RES DUAL DRIVER SOUND SYSTEM (14Hz-48KHz); sistem cu doua boxe pentru note inalte si joase

2. INTELLIGENT ANC 3.0 (Capability improved by 50%); anularea sunetelor din exterior se realizeaza inteligent, automat in functie de intesitatea acestora

3. CRYSTAL CLEAR CALL (with bone conduction VPU and multi-channel DNN algorithm); sunet imbunatatit in timpul apelurilor

1. Îmbunătățește-ți productivitatea

Căștile wireless in-ear îți sunt foarte utile la job, eu una le folosesc constant. Iată cu ce te ajută când lucrezi sau înveți:

a. Anularea zgomotelor: Multe căști wireless in-ear sunt echipate cu tehnologie de anulare a zgomotelor, care elimină zgomotele de fundal, facilitând concentrarea asupra muncii sau studiului.

La modelul FreeBuds Pro 3, capacitatea de anulare a zgomotului de fond este îmbunătățită cu 5 dB. Algoritmul actualizat AI de anulare adaptivă a zgomotului al sistemului inteligent ANC 3.0 funcționează împreună cu sistemul hibrid de anulare a zgomotului cu trei microfoane, pentru a identifica și calcula cu exactitate zgomotele din interiorul și exteriorul urechii în timp real, adaptând astfel efectele de anulare a zgomotului la condițiile de mediu. Astfel, capacitatea ANC este îmbunătățită cu 50% la HUAWEI FreeBuds Pro 3, față de modelul anterior.

b. Sunet clar în conferințe și apeluri: Cu microfoane încorporate, căștile in-ear sunt perfecte pentru meetinguri și apeluri, asigurând o comunicare clară cu un minim de zgomot de fundal.

FreeBuds Pro 3 vin și cu tehnologia Pure Voice 2.0 ce ține la distanta zgomotele puternice. În plus, vei avea parte și de o captare a vocii de 2,5 ori mai buna în timpul apelurilor vocale și video, cu un senzor prin conducție osoasa (VPU) reproiectat. Senzorul VPU funcționează în tandem cu sistemul tri-mic (3 microfoane) al căștilor pentru a detecta și a distinge între diferite tipuri de zgomot.

Pe scurt, nu ai cum să te auzi prost cu aceste căști, iar dacă ești plecat prin parc cu cei mici șeful o să creadă că ești la birou, nu o să-și dea seama.

c. Concentrare maximă: Ascultarea melodiei preferate sau a anumitor sunete de fundal relaxante în timpul programului te poate ajuta să te concentrezi mai bine la job.

La FreeBuds Pro 3 algoritmul triplu adaptiv de egalizare va intra în acțiune pentru a reda fiecare notă, ton și melodie cât mai fidel. Indiferent dacă asculți Nicky Minaj sau ciripitul păsărelelor.

2. Fă mai multă mișcare

Pentru cei care pun accent pe sănătate și fitness, căștile wireless in-ear sunt un accesoriu indispensabil. Acestea pot revoluționa rutina ta de exerciții și te pot ajuta să rămâi motivat:

a. Partener de Antrenament: Ascultarea melodiei preferate sau a podcasturilor în timpul exercițiilor poate crește motivația și poate face antrenamentele să pară mai plăcute.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 suportă codecurile L2HC 2.0 si LDAC™ și este certificat atât de HWA și Hi-Res Audio Wireless pentru a oferi un sunet de înaltă rezoluție plin de tonuri și texturi, iar rata de transmisie audio ajunge la 990 kbps.

b. Libertate: Fără cabluri care să se încurce sau să îți limiteze mișcarea. În plus, HUAWEI FreeBuds Pro 3 sunt foarte ușoare, cântăresc cu 5% mai puțin decât HUAWEI FreeBuds Pro 2, adică doar 5.8 grame. Sunt sunt și destul de mici, iar carcasa de încărcare este cu 4,5% mai mica decât carcasa generației anterioare.

Tot la capitolul libertate de mișcare aș vrea să menționez și gesturile tactile prin care poți răspunde sau respinge un apel, poți schimba melodia, pune pauză sau da play.

c. Mereu conectat: Când alergi nu ții telefonul în mână, dar nici nu vrei să ratezi vreo notificare importantă, nu?

Cu FreeBuds Pro 3 te poți conecta chiar și la două dispozitive în același timp. Trebuie doar să deschizi carcasa de încărcare și să atingi Connect în fereastra pop-up a telefonului. Acum vei primi cele mai importante notificări din telefon chiar la urechea ta.

3. Relaxează-te cu stil

Căștile in-ear nu sunt doar despre productivitate, ele sunt în principal despre muzică și stilul tău personal.

a. Terapie prin muzică: Datorită configurației cu doua-drivere ultra-hearing, îmbunătățită de o matrice Halbach cu răspuns tranzitoriu crescut și de un driver de bas ultra-mag de 11 mm, și cu tehnologia digitală cross-over, sunetul poate ajunge la 48.000 Hz sau cobori până la 14 Hz.

Majoritatea căștilor au între 20Hz și 20.000HZ, dar FreeBuds Pro 3 au un range de la 14HZ la 48.000Hz. Impresionant!

b. Stil: Design-ul nu este wow, dar culorile ies în evidență. Carcasa de încărcare este prevazută cu o balama ascunsă, construită pentru a rezista la deschiderea și inchiderea de peste 100.000 de ori.

HUAWEI FreeBuds Pro 3 vine cu dopurile din silicon în patru dimensiuni, XS, S, M și L. O potrivire mai bună permite o anulare a zgomotului mai puternică.

c. Rezistență: Aceste căști sunt construite pentru a rezista toată ziua, cu o rezistență de IP54 la praf, transpirație și stropire. Poți asculta până la 31 de ore cu carcasa de încărcare full și până la 6 ore cu o singura încărcare – nu cu volumul la maxim.

Concluzie

Căștile wireless in-ear sunt mai mult decât un accesoriu, ele sunt instrumente îți pot îmbunătăți direct calitatea vieții. Fie că vrei să îți mărești productivitatea, să te menții activ și sănătos sau pur și simplu să te relaxezi, căștile HUAWEI FreeBuds Pro 3 te vor ajuta.

Din aplicația dedicată poți umbla la setări ca experiența de utilizare să fie una și mai plăcută. Eu una mereu pornesc Bass boost pentru că îmi place să aud basuul cât mai puternic.

Da, prețul este cam mare, dar de pe site-ul HUAWEI le poți cumpăra și în rate și vei avea și transportul gratuit. În plus, pe site-ul HUAWEI găsiți și opțiuni de căști in-ear ceva mai ieftine, FreeBuds Pro 3 fiind cele mai bune – cele Pro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.