fbpx

Trei căști sport wireless cu EXTRA BASS de la Sony

Trei căști sport wireless cu EXTRA BASS de la Sony

18 dec. 2016 Muzica

Sony lansează trei noi modele de căști wireless, recomandate pentru a asculta muzică în timpul antrenamentelor.

MDR-XB80BS_Black_A

Noile căști se pot conecta wireless la smartphone, iar utilizatorii se vor putea bucura de muzica preferată oriunde merg. Conectivitatea Bluetooth cu LDAC asigură o calitate audio superioară, autonomia bateriei fiind de cel puțin 7 ore. Astfel, utilizatorii nu vor trebui să întrerupă sesiunea de antrenament sportiv pentru reîncărcare.

Căștile wireless lavabile MDR-XB80BS

Căștile MDR-XB80BS sunt certificate conform standardului IPX5, ceea ce înseamnă că pot fi purtate pe ploaie și pot fi spălate după antrenament. Căștile MDR-XB80BS au o autonomie a bateriei de 7 ore și cântăresc 27 g, permițându-le utilizatorilor să se concentreze pe activitățile sportive.

MDR-XB80BS_group_std

Căștile se fixează pe cap cu ajutorul unor cârlige pentru ureche și a unui sistem de ajustare a cablurilor, care le oferă utilizatorilor libertate de mișcare. Căștile wireless au dopuri pentru urechi de dimensiuni diferite și includ o husă de transport.

Căștile MDR-XB80BS au un preț recomandat de 140 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

Antrenamente ușoare cu căștile MDR-XB50BS

Căștile MDR-XB50BS sunt certificate conform standardului IPX4 și sunt rezistente la stropire, pe timp de ploaie sau împotriva transpirației. Tehnologia EXTRA BASS™ îmbunătățește calitatea sunetului și le permite utilizatorilor să asculte neîntrerupt până la 8 ore și jumătate de muzică.MDR-XB50BS_R_cw

Acționând cele două butoane ale acestor căști wireless, utilizatorii pot răspunde ușor la un apel telefonic, schimba o melodie sau opri muzica. Căștile se potrivesc foarte bine în ureche, asigurându-le utilizatorilor un plus de flexibilitate în timpul antrenamentelor.

Căștile MDR-XB50BS au un preț recomandat de 80 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

Activități neîntrerupte cu căștile MDR-XB70BT

Căștile wireless MDR-XB70BT au o autonomie impresionantă a bateriei de 9 ore și reprezintă cea mai bună opțiune pentru week-end sau pentru drumul către serviciu. Conectivitatea telefonului cu căștile prin Bluetooth și NFC simplifică audiția wireless. Utilizatorii pot folosi microfonul încorporat și suportul HD Voice pentru a prelua apeluri hands-free.

MDR-XB70BT_group_std

Aceste căști ultra-portabile pot fi reglate în spatele gâtului și redau un bass profund indiferent de locație. Ușoare și confortabile, asigură ore întregi de  activitate neîntreruptă și o acționare simplă de la cele trei butoane incluse.

Căștile MDR-XB70BT au un preț recomandat de 90 de euro și sunt disponibile pentru pre-comandă, în culorile albastru, negru sau roșu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.