fbpx

Câștigă un Vonino MusicPad M1!

Câștigă un Vonino MusicPad M1!

11 feb. 2016 Concursuri

Acum câteva săptămâni am postat review-ul complet pentru Vonino MusicPad M1, azi îți ofer posibilitatea de a câștiga un Vonino MusicPad M1.

În video-ul de mai jos ai toate informațiile necesare:

Am reușit să descopăr șase moduri utile de a folosi sistemul multimedia de la Vonino:

1. Apeluri pe Skype. Device-ul dispune de sistemul de operare Android 5.1 Lollipop ca să poți instala aplicații din Google Play și de o camera frontală de 0,3 MP pentru apeluri video.

2. Să asculți muzică la căști până adormi. MusicPad-ul are port jack pentru căști și telecomandă ca să schimbi melodia fără să te ridici din pat.

3. Ceas cu alarmă personalizată. Poți să îți alegi melodia preferată cu care să te trezești dimineața.

4. Transformă TV-ul tău într-un smartTV. Eu am început să mă uit pe NetFlix de pe televizorul meu non-smartTV cu ajutorul device-ului de la Vonino. Trebuie doar să conectezi MusicPad-ul la TV cu ajutorul unui cablu HDMI.

5. Ascultă muzică în excursii. Pentru că Vonino MusicPad M1 dispune și de slot pentru cardul de memorie micro-SD, poți lua muzica ta preferată oriunde cu tine, chiar și în vârf de munte.

6. Pe post de ajutor în bucătărie. Datorită standului pe care îl are, Vonino MusicPad M1 este perfect de utilizat în bucătărie. Poți să te uiți la tutoriale sau la emisiunile tale preferate chiar și atunci când ai mâinile ocupate pentru că faci gogoși 😛

IMG_4783

Ca să câștigi device-ul trebuie doar să îmi spui la ce ai folosi MusicPad-ul. Lasă răspunsul tău în secțiunea de comentarii de la video-ul de pe Youtube până pe data de 26 februarie. Câștigătorul o să fie ales chiar pe data de 26 februarie prin tragere la sorți din toate comentariile valide.

Comentariile care nu răspund la întrebarea: „Tu la ce ai folosi device-ul Vonino MusicPad M1?” nu sunt luate în considerare.

Concursul se desfășoară exclusiv pe canalul meu de Youtube.

L.E. Lista persoanelor înscrise până în acest moment în concursul Vonino MusicPad M1 este gata – http://snip.ly/2apm7

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.