fbpx

Căștile Huawei FreeBuds Studio

Căștile Huawei FreeBuds Studio

31 ian. 2021 Casti

Căștile in-ear de tip FreeBuds sunt la modă, dar nu sunt pe placul tuturor și niciodată nu or să se audă la fel ca o pereche OverEar mari, care acoperă de tot urechile. Eu una prefer căștile overear cum este și modelul Huawei FreeBuds Studio.

Huawei FreeBuds Studio este o pereche de căști ce arată foarte, foarte bine. Până și cutia lor de trasport arată foarte bine. Dar asta nu e tot. Cu funcție de atenuare a zgomotului de fundal, muzica o să fie pe primul plan, deși căștile au și 8 microfoane omnidirecționale și se pot folosi și pentru apeluri sau meeting-uri online pe skype, zoom etc.

Cu un chip audio de nivel Hi-Fi şi componente acustice profesionale, HUAWEI FreeBuds Studio cu difuzoare de 40mm îți oferă un interval cuprins între 4 Hz și 48 kHz. Împreună cu codecul L2HC, mult mai bun decât codul ACC folosit de mai toate celelalte căști audio, ceea ce înseamnă că vei auzi muzică de înaltă rezoluție, cu detalii complexe.

Rolul microfoanelor este și de a asculta zgomotele de fundal și de a le extrage apoi din sunetul final. Cei de la Huawei spun că sistemul inteligent de percepție multi-scene, format dintr-un senzor IMU și un sistem de 6 microfoane, este capabil să detecteze mediul de 100 de ori pe secundă. Astfel, dispozitivul ajustează automat modul de anulare a zgomotului în diferite medii, pentru o experiență acustică incredibilă.

Există mai multe moduri de ascultare. De exemplu:

Modul Ultra – pentru o calitate superioară a melodiilor, fără să auziți zgomotele de fundal.

Modul Awereness – Apasă butonul ANC din stânga pentru a activa sunetul ambiental. Auzi ce se petrece în jurul tău chiar și atunci când asculți muzică.

Modul Voce – Odată configurat acest mod din AI Life App, vocile din jur vor fi accentuate, iar zgomotul de fond va fi redus. Rezultatul o să fie aproape de modul în care auzi fără căști, dar fără să le dai jos.

Căștile HUAWEI FreeBuds Studio au două antene Bluetooth 5.2, ce oferă o acoperire largă de până la 10m și o conexiune stabilă chiar și atunci când ai telefonul în geantă sau te afli în zone cu probleme de semnal.

Căștile se conectează rapid la device-ul tău, mai ales la smartphone-ul Huawei. Interfața este una deja obișnuită la device-uile Apple. Chiar poți conecta căștile la două device-uri, la telefon și la laptop. Poți răspunde la telefon când te uiți la un film. Totul de pe căști.

Da, Huawei FreeBuds Studio au control tactil, poți schimba melodia, regla volumul, pune pause, da play, răspunde sau încheia apeluri direct de pe căști.

O  singură încărcare îți asigură un timp de ascultare de până la 24 de ore sau de 20 de ore atunci când funcția de anulare a zgomotului este activată. Iar cu o încărcare rapidă prin USB-C de numai 10 minute, poți continua să asculți muzică timp de alte 8 ore.

Îmi place designul lor, mai ales că sunt destul de ușoare, au 256 de grame. Dar m-aș fi bucurat și mai mult dacă erau mai pufoase, mai comode. Nu mă înțelegeți greșit, sunt comode, dar mie îmi place când mă simt de parcă aș avea perne în loc de căști. Dar arăt bine cu ele.

Prețul lor este de aproximativ 1.300lei. Nu e un preț mic. Dar na, nu poți avea și super calitate și preț mic, nu?


Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.