fbpx

Căștile Kruger&Matz Street KM0631

Căștile Kruger&Matz Street KM0631

24 dec. 2015 Casti

Căști audio cu bandă au o calitate a sunetului mult superioară celor de telefon sau a celor in-ear, basul este mai puternic, izolarea fonică este mai bună și nici cei de pe lângă tine nu vor auzi ce asculți.

Chiar dacă poate sunt un pic mai greu de transportat decât căștile mici de telefon, calitatea sunetului ar trebui să primeze. Iar în perioada asta căști audio cu bandă pot fi folosite și ca să îți țină de cald la urechi.

IMG_4688

Căștile pe care le folosesc aproape zilnic de peste un an de zile sunt unele Steampunk tot de la Kruger&Matz. Nu doar că sunt foarte comode și se aud minunat, dar atrag imediat și toate privirile din metrou. Pentru că am fost așa mulțumită de ele, m-am hotărât să testez și căștile albe Street de la Kruger&Matz.

Mult mai elegante, mai ușor de asortat la orice și mai ușor de purtat datorită faptului că au un singur fir ce se conectează la difuzoare, căștile Street sunt și mult mai ușor de transportat pentru că se pot strânge. Modelul Street este disponibil în două variante de culoare – pe alb și negru.

În cutie veți primi și o carcasă specială pentru a transporta căștile cât mai ușor și în siguranță.

IMG_4686

Căștile sunt cu piele ecologică atât pe difuzoare, cât și pe partea interioară a benzii. Pielea din păcate este un pic mai galbenă decât albul plasticului. Sunt și reglabile ca dimensiuni ca să vină perfect pe urechi și se și mișcă fiecare difuzor separat ca să se așeze și mai bine pe ureche.

Pe difuzor este așezată o plasă care mie una nu îmi place deloc, iar marginea cromată are ceva mici defecte de finisare, foarte mici.

Sunetul este destul de clar, dar basul parcă nu se ridică la nivelul la care ar trebui să fie.

IMG_4668

Difuzoarele au o dimensiune de 40 mm, o dimensiune aproape universală  pentru căștile audio cu bandă.

Frecvența de răspund este între 20 ~ 20 000 Hz cu o impendanță de 32 Ohm. Nivelul decibelilor ajunge la 110 dB ± 3 dB. Puterea este de 20mW, iar puterea de intrare este de 30mW. O să postez cât de repede pot un articol în care să explic specificațiile căștilor audio pentru a vă da seama doar din specificații cât de bine se pot auzi căștile pe care vi le doriți.

IMG_4677

Îmi place tare mult că există un singur fir de 12o cm ce se conectează doar la o casca , așa ești sigur că nu te încurci în fire, că nu stai câteva minute să le dezlegi în cazul în care se încurcă și îți poți pune și da jos mult mai ușor căștile. M-ar fi plăcut și mai mult dacă firul lor era ca cel de la căștile mele Kruger&Matz, adică îmbrăcat în material textil pentru a rezista mult mai bine la o utilizare intensă.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.