fbpx

Căștile Redmi Buds 4 Lite. Ieftine și bune?

Căștile Redmi Buds 4 Lite. Ieftine și bune?

12 iun. 2023 Casti

La doar 130lei, în acest moment, Xiaomi Redmi Buds 4 Lite par că sunt o ofertă de nerefuzat. Da, nu sunt cele mai performante căști, dar clar nu sunt nici de 130lei. Prețul este unul foarte bun pentru ce oferă, dar, totuși, sunt căști de buget.

Eu le văd potrivite pentru gaming, pentru discuții lungi la telefon sau meeting-uri interminabile unde contează mai mult confortul, să nu te doară urechile, decât calitatea sunetului.

Arată bine, le recomand și la volan, în ședințe la birou, pentru ascultat podcasturi pe stradă sau muzică când plimbi cățelul.

Au un aspect simplu, nu ies mult în evidență, iar carcasa de transport și încărcare este super slim, ușor de luat cu tine oriunde. Îmi place mult forma ei, zici că este o cutie de dropsuri mentolate 😀 iar logo-ul Redmi abia dacă se vede.

Se conectează instant la telefonul tău, indiferent de brand, trebuie să ai doar Bluetooth-ul pornit și pe telefon. Utilizează Bluetooth 5.3 și oferă o conexiune stabilă, chiar dacă nu ai telefonul pe lângă tine, dar nici mai departe de 8-10m.

Mă bucur că sunt rezistente la apă. Vin cu standardul de protecție IP54, ceea ce înseamnă că le poți purta și când plouă, dar nu le scăpa în apă!

Au și control tactil pe ele, două apăsări și răspunzi la un apel sau oprești/pornești muzică, trei apăsări rapide și respingi sau încheie apelul și schimbi melodia.

Există și o funcție de Noise Canceling, dar este una destul de light, suficient încât să nu te deranjeze zgomotul dacă asculți un podcast într-o cafenea aglomerată.

Microfonul e chiar bun, o să te auzi fără probleme și nu o să ai vocea… metalică.

Bateria nu ține foarte mult, în jur de 4-5h, iar cu carcasa de încărcare ajungi pe la 18h de ascultat muzică. Destul până este necesară o nouă încărcare. Se încarcă un pic cam greu, cam în 2h. Dar aici ai un alt avantaj, căștile sunt foarte ușoare. Uite cum stau pe o floare fără să o deformeze.

Dar, din nou, pentru 130 lei, Redmi Buds 4 Lite sunt o alegere foarte bună. Dacă ești un mare meloman, poate nu sunt căștile potrivite pentru tine. Dar pentru utilizatorul de rând care doar vrea să asculte muzică ca să treacă timpul mai repede, chiar le recomand.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.