fbpx

Căștile supraauriculare wireless HiRes Philips PH805

Căștile supraauriculare wireless HiRes Philips PH805

30 oct. 2020 Casti

Iată căștile supraauriculare wireless HiRes Philips PH805 cu anulare activă a zgomotului. Titlu fancy, nu?

Sunt căști supraauriculare pentru că stau pe urechi, nu în urechi. Acum nu mai pare așa fancy? Pe vremea mea le zicea căști cu banda, acum sunt căști supraauriculare sau over-ear.

Wireless pentru că sunt wireless. Se conectează prin Bluetooth la diferite device-uri, chiar și la televizorul tău. Eu le-am conectat la Philips The One despre care am vorbit ieri.

HiRes pentru că sunt high resolution, termen folosit pentru că pot reda fișiere audio cu o rată mai mare de 44,1 kHz sau o adâncime de biți audio mai mare de 16 biți. Adică se aud foarte bine.

În cutie, imediat ce o deschizi, vezi husă super mișto de transport în care sunt căștile, cablul de încărcare simplu, mic, micro-USB, cablul jack-jack pentru a transforma căștile în unele normale pe care le poți conecta la orice device cu mufă jack, chiar și la un radio și în cutie mai este și adaptorul pentru avion. Sper doar să călătoresc mai des cu avionul ca să-l folosesc.

Dar ce e super fancy la aceste căști? Mie îmi place foarte mult că au control tactil pe căști. Poți schimba melodia, poți respinge un apel și multe altele, toate direct de pe căști.

Arată și bine, au un design simplu, elegant. Se pot strânge pentru a ocupa mai puțin spațiu în rucsac, valiză, sunt flexibile și vin și cu o husă de transport pe care eu una nu prea am folosit-o.

Pernițele sunt moi, sunt comode și se pot seta ușor pentru a sta fix pe capul tău.

Bateria ține destul de mult, aproximativ 30 de ore de ascultat muzică în continuu. Desigur, căștile sunt perfecte și pentru convorbiri pe Zoom, Skype, Teams, mai ales că te poți plimba cu ele prin casă în timp ce asculți și ședința la care trebuie să participi. Se și încarcă rapid pentru că au fast charging, se încarcă în 5 minute cam pentru 2 ore de ascultat muzică.

Desigur, au și un microfon bun, la 500lei nu vă puteți aștepta la altceva. Dar au și Active Noise canceling pentru a nu te distrage anumite zgomote din exterior. Active Noise canceling nu este un Noise Canceling obișnuit, el filtrează zgomotele ambientale și te lasă să auzi doar ce pare important – precum sirena unei mașini. Chiar poţi ajusta funcţia de anulare activă a zgomotului de pe aceste căşti supraauriculare wireless pentru a se potrivi circumstanţelor.

Sunt mișto, sunt comode, nu costă foarte mult deși nu sunt nici ieftine, dar prețul reflectă calitatea. Căștile supraauriculare wireless HiRes Philips PH805 vor intra permanent în viața mea și asta mă bucură mult.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.