fbpx

Cât ai spune… TOSHIBA! Între Work from Home, freelancing, proiecte personale și treburi casnice.

Cât ai spune… TOSHIBA! Între Work from Home, freelancing, proiecte personale și treburi casnice.

11 dec. 2020 Altele

Cum arată o zi normală din viața mea? Trezirea pe la 8 fără ceva, 8.00-17.00 job, în pauza de masă de 1h mai fac câte ceva prin casă, de la 17.00-20.00 Pretty Tech și RealFood, de la 20.00 până târziu în noapte – alte proiecte de tip freelancing.

Dar nu vreau să pară că mă plâng. Îmi place foarte mult ce fac. Dar pentru că stau foarte prost cu timpul, chiar dacă lucrez de acasă, apreciez mult device-urile care mă ajută să economisesc timp.

Azi discutăm despre mașina de spălat Toshiba TW-BJ100M4. Este prima mașină de spălat pe care o testez! Sper să vă placă review-ul. Nu uitați să vă abonați la canalul meu de Youtube – Pretty Tech ca să vedeți și alte review-uri interesante la diferite aplicații, gadgeturi și device-uri smart.

Cât timp mașina de spălat merge, pot să scriu un articol sau să filmez un video. Nu folosesc mereu funcția Quick Wash care spală hainele în 12 minute, o folosesc doar când am haine care mai mult trebuie reîmprospătate și curățate un pic. Iar cât timp mașina de spălat Toshiba TW-BJ100M4 se asigură că am haine curate, eu pot lucra la altceva. Chiar și noaptea o folosesc pentru că este super silențioasă. Dacă închid ușa la baie nu o mai aud. Asta datorită motorului inverter ce face cu 11.4% mai puțin zgomot față de un alt motor. Dar ce e wow, e că motorul inverter nu prea se poate defecta, deoarece transmisia mecanica din interior se face printr-un câmp electromagnetic, eliminând astfel u zura mecanică ceea ce înseamnă că o să reziste mult mai bine în timp.

TW-BJ100M4 de 9kg și cu 1400RPM are mai multe funcții cool, funcții importante în acestă perioadă precum Curățare Tambur ce igienizează hainele pentru că elimină depunerile de săpun, minerale și chimicale. Dar și mașina de spălat Toshiba mai are și garnitura antibacteriană ce chiar elimină bacteriile din zona garniturii, cred că ați văzut că aici mereu sunt depuneri, mizerie, murdărie… însă învelișul protector al garniturii conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor.

Funcția Anti-alergii folosește temperatura de 60 de grade și o cantitate mare de apă ca să clătească foarte bine hainele și să elimine posibilele probleme alergenice cauzate de detergent sau de balsamul de rufe.

Iar tehnologia mea de la Toshiba TW-BJ100M4 preferată este THE GREATWAVES dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp. Clasa mașinii fiind A+++.

Am postat pe contul meu de Instagram detalii despre funcția ColorAlive ce protejează foarte bine culorile prin spălarea cu apă rece, dar această mașină de spălat de la Toshiba este plină de opțiuni care să vă ofere haine curate, fără să le strice culorile.

Panoul simplu de folosit de pe mașina de spălat face super ușor de ales pogramul potrivit. Pare că nu sunt foarte multe opțiuni, dar de fapt sunt în total 14 programe predefinite.

În stânga panoului de comandă se află sertarul cu 3 compartimente pentru detergent solid, lichid și balsam.

Teoretic, puteți pune în ea 9kg de haine, dar cine stă să le cântărească? Cuva este destul de mare, încap foarte multe haine. Este făcută dintr-un material termorezistent polipropilenă de culoare argintie iar tamburul este din oțel inox cu o capacitate de 70 de litri. Ușa hublou este și ea foarte mare ca să bagi cu ușurință și hainele foarte groase. E adevărat, și mașina de spălat e măricică – are 60cm adâncime.

Acum, ce știu eu despre mașini de spălat? Nu mare lucru, dar comparând cu mașina de spălat pe care o aveam înainte, una destul de bună, cu Toshiba TW-BJ100M4 am observat că hainele sunt mai curate, mai ales cele albe. Mai multe pot să vă spun doar după o utilizare îndelungată. Dar clar sunt mulțumită că este așa silențioasă, că are multe opțiuni care mă fac să mă simt mai în siguranță, atât datorită funcțiilor antialergenice și antibacteriene cât și datorită mecanism automat de închidere a apei care blochează furtunul și împiedică scurgerea apei dacă apar probleme în viitor.

Aaaa, și acum e la reducere, costă doar 1.900lei în magazinele online. Prețul întreg este în jur de 2.500lei. Ce mi se pare un preț foarte bun pentru toate funcțiile oferite.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.