fbpx

Cât de mare poate fi un ecran OLED?

Cât de mare poate fi un ecran OLED?

22 nov. 2015 Televizoare

LG, cel mai mare producător de televizoare OLED, a prezentat la Aeroportul Internațional Incheon din Coreea de Sud două dintre cele mai mari ecrane OLED din lume. LG a lucrat împreună cu cunoscuta firmă franceză de design, Wilmotte & Associés, pentru realizarea masivelor structuri care decorează terminalul principal al aeroportului.

Ecranele sunt de-a dreptul impresionante! Au 13 metri înălțime și 8 metri lățime. Sper să ajung pe aeroporul din Coreea de Sud în viitorul apropiat pentru a le vedea.

OLED Signage Incheon Airport_2

Fiecare dintre aceste panouri este realizat din 140 de ecrane OLED curbate a câte 55 de inci, rezultatul fiind un panou de 13 metri înălțime și 8 metri lățime, echivalentul a 3 containere de transport. Pe cele două ecrane curbate va fi afișat conținut special realizat pentru a scoate în evidență toate avantajele tehnologiei OLED, conținut precum focuri de artificii pe fundalul unui cer întunecat. Iar pentru că fiecare pixel al ecranelor OLED emite propria lumină, iluminarea LED din spatele panoului nu este necesară, cele două ecrane fiind astfel mult mai ușoare și flexibile, permițând agățarea cu ușurință a acestora de tavan.

OLED Signage Incheon Airport_1

În timp ce cel mai mare panou informativ OLED din lume este cu siguranță un motiv de mândrie, noi suntem încântați și de oportunitatea de a prezenta călătorilor din întreaga lume magia ecranelor OLED,” a declarat Ro Se-Yong, vice președinte senior și șef al diviziei de soluții business-to-business din cadrul LG Electronics.

OLED Signage Incheon Airport_4

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.