fbpx

Cât de stupid poate să fie un film? Zoolander 2 a descoperit răspunsul

Cât de stupid poate să fie un film? Zoolander 2 a descoperit răspunsul

11 feb. 2016 Filme

Mai rar un așa film. Sigur o să te distrezi teribil la el, dar nu pentru că este o comedie bună… Este atât de nereușit și de stupid încât te bufnește râsul la fiecare fază. Replicile sunt atât de „cheesy” încât îți e ție rușine de ce spun actorii, iar la multe secvențe din film rămâi fără cuvinte. Totuși, filmul reușește să îți schimbe ziua obositoare de la muncă într-una veselă, cu stupididatea lui.

Zoolander-2-2016

Nu am reușit să înțeleg cum de au acceptat să joace în acest film atâtea vedete. Cred că este filmul cu cele mai multe celebrități pe minut din câte filme am văzut eu până acum. Au jucat: Justin Bieber, Susan Sarandon, Milla Jovovich, Kim Kardashian, Ariana Grande, Kate Moss, Kayne West, Katy Perry, Sting, Lenny Kravitz, M.C.Hammer, Tommy Hilfiger, Macaulay Culkin, Susan Boyle, Valentino Garavani, Alexander Wang, Vera Wang, Marc Jacobs, Lewis Hamilton, Mika, chiar și Mădălina Ghenea. M-aș uita din nou la film doar ca să văd ce vedete am ratat la prima vizionare.

Filmul “Zoolander 2” este distribuit de RoImage şi va avea premiera pe 12 februarie 2016, fiind distribuit în format 2D.

Filmul este o parodie și trebuie tratat ca atare. Sunt parodiate aproape toate personajele din lumea showbiz-ului, atât modelele și designerii, cât și cântăreții sau vedetele TV. Iar ca la mai toate parodiile, unele glume chiar te pun un pic pe gânduri, mai ales cele legate de social media, selfie-uri și modă.

Dacă ați văzut prima parte a filmul, știți deja că Derek Zoolander (Ben Stiller) și Hansel (Owen Wilson) sunt două modele masculine care sunt extrem de populare datorită frumuseții lor (nu a inteligenței). Dar după 15 ani s-au schimbat multe, Derek a rămas văduv (chiar a fost acuzat de uciderea soției din neglijență) și i-a fost luat copilul, Hansel are acum o cicatrice „imensă” care l-a făcut să renunțe la cariera de model, iar Mugatu (Will Ferrell) a evadat din închisoare. Restul sper să descoperiți voi.

Ben Stiller este exact așa cum ne-a obișnuit, iar privirea lui „Magnum” este exact cea din Zoolander 1, de parcă nici nu au trecut 15 ani. Owen Wilson a îmbătrânit rău, Penelope Cruz este superbă, iar Will Ferrell apare mult prea puțin față de cât mi-aș fi dorit.

Clar filmul este mai reușit decât primul Zoolander, dar nici nu cred că îl puteau face mai nereușit decât primul.

După film am testat și eu privirea „Magnum”. Ce ziceți? E ce trebuie?

P_20160211_094939

Replici din film:

„You really are an idiot, aren’t you?”

„- Why did you kill Justin Bieber?
– Really? You’re asking me why I killed Justin Bieber?”

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.