fbpx

Cât de ușor este să plătești #contactless?

Cât de ușor este să plătești #contactless?

29 iun. 2015 Altele

Acum câteva zile vă povesteam că la festivalul Electric Castle o să fie implementată plata cu cardurile contactless pentru a evita formarea de cozi și pentru a aduce o experiență inedită vizitatorilor. Acestă modalitate de plată este simplă și rapidă pentru că plata este efectuată doar prin apropierea cardului contactless de terminalul de plată, nu trebuie să introduci codul PIN pentru tranzacțiile cu o valoare mai mică de 100 lei. În plus, o plată cu cardul contactless durează mai puțin cu 33% față de o altă plată cu cardul, și cu 52% mai puțin decât o plată cu numerarul.

IMG_7030

MasterCard Contactless a fost partener Electric Castle, toți fanii festivalului au putut plăti direct, simplu și rapid la toate punctele de vânzare din cadrul festivalului.

Mai jos aveți un video filmat în grabă (că doar totul a fost rapid), în care puteți vedea cât de ușor a fost să plătești cu cardurile contactless:

[facebook_embedded_post href=”{https://www.facebook.com/victoriagiorgiana.ro/videos/978986248812387}”]

A existat și o promoție specială, vizitatorii Electric Castle au primit 5% înapoi, direct pe card, la fiecare tranzacție efectuată cu cardurile MasterCard sau Maestro Contactless.

Nu uitați că aceste carduri pot fi folosite la fel de ușor oriunde, la supermarket, la film, la intrarea la metrou etc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.