fbpx

Mai nou poți afla câte persoane au văzut postarea ta pe profilul de Facebook

Mai nou poți afla câte persoane au văzut postarea ta pe profilul de Facebook

9 dec. 2016 Altele

Statistici care îți arată reach-ul unei postări (numărul de persoane care au văzut postarea) sunt de foarte mult timp disponibile pe paginile de Facebook, dar până acum nu erau și pentru profilele personale. Acesta fiind unul din motivele pentru care mulți au ales să își facă și o pagină, pentru a avea acces la astfel de statistici.

fds

Azi am observat (chiar în urmă cu câteva minute) că pot vedea la fiecare postare câte persoane au văzut ce am scris eu, ce link am distribuit sau ce imagine am uploadat. Din păcate, nu pot vedea statisticile și la postarile preluate de pe Instagram, și nici exact cine a văzut (ca la grupuri).

dssds

Interesant, nu? Nu am găsit mai nimic pe net care să vorbească despre acest update. O să postez aici dacă găsesc o declarație oficială.

L.E. Se pare că a mai apărut acest feature și cei de la Facebook au zis că e Bug. Bun bug! Detalii aici. Dar bug-ul a fost raportat de varianta mobile acum un an și ceva, eu îl văd pe desktop, poate acum și-au dat seama că e bug foarte util.

Voi aveți așa ceva?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.