fbpx

Ce sume vor aloca românii pentru cumpărăturile de Black Friday

Ce sume vor aloca românii pentru cumpărăturile de Black Friday

17 nov. 2016 Altele

80% dintre români intenţionează să cumpere produse aflate la promoţie de Black Friday. Aceştia sunt interesaţi de ofertele magazinelor şi urmăresc evoluţia preţurilor pentru produsele pe care şi le doresc, potrivit unui sondaj realizat pentru evoMAG de iVox, platformă online de sondare a opiniei publice. Sumele pe care le alocă românii pentru achiziţia de produse în Black Friday s-au majorat în ultimii ani, ca urmare a creşterii nivelului de trai.

Astfel, 26% dintre respondenţi spun că vor aloca anul acesta peste 1.000 de lei pentru achiziţia de produse în Black Friday. Ponderea celor care şi-au bugetat cumpărături de peste 1.000 de lei de Black Friday este şi mai mare în mediul urban, ajungând la 28%.

Aproape 35% dintre români vor aloca anul acesta de Black Friday cel mult 500 de lei, iar 20% intenţionează să cheltuiască între 500 şi 1.000 de lei.

Bărbaţii sunt dispuşi să aloce sumele cele mai mari, 30% dintre aceştia intenţionând să cumpere produse a căror valoare cumulată depăşeşte 1.000 de lei. La polul opus, doar 20% dintre femei sunt dispuse să cheltuiască peste 1.000 de lei de Black Friday, 45% dintre femei optând pentru cumpărături cu o valoare de sub 500 de lei.

Sondajul a fost realizat pentru evoMAG în interviul 14 octombrie – 15 octombrie, pe un eşantion de 2.446 de persoane, de iVox, platformă online de sondare a opiniei publice.

evomag-black-friday-2016

Anul acesta, reducerile evoMAG de Black Friday vor fi active timp de trei zile, în perioada 18 noiembrie – 20 noiembrie, în limita stocului disponibil. Reducerile vor viza aproximativ 25.000 de unităţi şi vor cuprinde aproape toate categoriile de produse existente pe evoMAG. Spre exemplu, clienţii vor putea să achiziţioneze televizoare cu 50% mai ieftine, telefoane mobile cu un preţ redus la jumătate, şi laptopuri începând cu 799 de lei.

evoMAG va scoate la vânzare la ediţia din acest an a Black Friday şi autoturisme marca Ford, Skoda şi Seat, cu reduceri de până la 25%.

Mecanismul achiziţiei unui autoturism de pe site-ul evoMAG este foarte simplu: clienţii trebuie să intre în cont, să plătească taxa de rezervare a autoturismului, în valoare de 4.999 de lei, după care vor fi contactaţi de un reprezentant evoMAG pentru finalizarea tranzacţiei.

Cele mai importante reduceri din an vin la pachet cu cea mai mică perioadă de livrare. Astfel, 50% dintre comenzile plasate de Black Friday pe evoMAG vor fi livrate în 48 de ore, urmând ca restul produselor să ajungă la clienţi în cel mult 4 zile.

Pentru a uşura accesul clienţilor la produsele pe care şi le doresc, evoMAG oferă opţiuni de plată în rate în parteneriat cu 10 instituţii financiare bancare şi nebancare. Spre exemplu, produsele pot fi plătite în această perioadă în 12 rate fără dobândă prin Banca Transilvania, în 15 rate prin Bonus Card de la Garanti Bank, în 12 rate fără dobândă prin cardul all inclusive de la BRD Finance şi în 12 rate prin cardul de credit de la ING. În plus, cei interesaţi pot accesa un credit online de la Credius, care nu necesită adeverinţă de venit şi care aduce o reducere suplimentară de 5% la produsele achiziţionate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.