fbpx

Cea mai mică boxă portabilă din lume cu Hi-Res Audio

Cea mai mică boxă portabilă din lume cu Hi-Res Audio

7 ian. 2016 Altele

De la oră la oră descoperim noi device-uri lansate zilele astea la CES. Acum a venit rândul celei mai mici boxe audio High-Resolution din lume – Sony h.ear go.

Sony completează gama de produse High-Resolution Audio cu o serie de noi modele de căști h.ear™ și cu cea mai mică boxă wireless din lume cu standardul High-Resolution Audio.

Sony h.ear go 1

Noile modele au la bază tehnologia LDAC de redare și transmitere a sunetului în format High-Resolution Audio. LDAC susține mai multe viteze de transmisie în funcție de rețelele wireless disponibile. Acest lucru le permite utilizatorilor să se bucure de conținut la o calitate foarte apropiată de standardul High-Resolution Audio prin transmiterea datelor la o viteză de 990kbps (de trei ori mai multe date față de conexiunea convențională prin Bluetooth).

Toate modelele seriei h.ear sunt disponibile în cinci culori vibrante – Albastru Viridian, Roșu Cinnabar, Negru Charcoal, Galben Lime și Roz Bordeaux. Așa cum au fost și căștile h.ear on lansate la sfârșitul anului trecut în România.

h.ear go este cea mai mică boxă wireless portabilă, compatibilă cu standardul High-Resolution Audio. h.ear go redă un sunet puternic, datorită unității boxei cu un diametru de 35mm. Cele două camere laterale ale acesteia sunt completate de radiatoarele duale pasive care oferă un răspuns low-end. În ciuda dimensiunii compacte, utilizatorii vor putea beneficia de un sunet care va cuprinde toată încăperea, datorită încorporării tehnologiei EXTRA-BASSTM

Utilizatorii beneficiază de mai multe opțiuni muzicale datorită suportului pentru Google Cast și Spotify Connect. Google Cast permite difuzarea muzicii din aplicații precum Deezer sau Google Play Music de pe dispozitivul mobil sau laptop prin noile boxe.

Bateria are o autonomie de până la 12 ore, în timp ce conectivitatea wireless este disponibilă prin Bluetooth și One-touch listening prin NFC. De asemenea, utilizatorii se pot conecta la internet și prin USB-B și Audio In.

h.ear on Wireless NC – căștile Bluetooth cu funcție de anulare digitală a zgomotelor

Sony h.ear on Wireless NC 1

Noile căști h.ear on cu Wireless NC ies în evidență prin design. Funcția de anulare a zgomotelor elimină sunetele ambientale, ajutând utilizatorii să se concentreze doar asupra muzicii preferate. Funcția analizează constant sunetele ambientale, selectând automat cea mai eficientă modalitate de anulare a zgomotelor de fond, în funcție de mediul înconjurător. Autonomia bateriei ajunge la aproximativ 20 de ore.

Căștile h.ear on Wireless NC se fixează comod peste urechi și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica preferată la standardul High-Resolution Audio, datorită unei unități HD de 40mm. Calitatea audio este îmbunătățită și prin acoperirea diafragmei cu titaniu pentru a suprima vibrațiile nedorite și pentru a reproduce sunetele cu claritate. Căștile dispun și de tehnologia wireless.

h.ear in Wireless – căști in-ear cu Bluetooth și prindere behind-the-neck

Sony h.ear in Wireless

Create pentru folosirea zilnică, căștile h.ear in Wireless beneficiază de un design confortabil, cu un fir conector amplasat în spatele gâtului utilizatorului.

Echipate cu o unitate compactă și foarte sensibilă de 9mm, căștile h.ear in Wireless beneficiază de un circuit magnetic care maximizează impactul unității. Căștile mai beneficiază de un microfon încorporat și de un suport de voce HD, care poate fi folosit ca hands-free.

Comentarii

  1. Cea mai mica boxa portabila din lume dar arataa foarte foarte bine! Culoarea intensa si sunetul din cate am auzit e chiar foarte bun! Dar si pretul e maricel! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.