fbpx

Cel mai bun sistem VR este disponibil la prețul de doar 799 de dolari

Cel mai bun sistem VR este disponibil la prețul de doar 799 de dolari

21 feb. 2016 VR

HTC și Valve au anunţat astăzi versiunea finală a ediţiei comerciale a sistemului său Vive de realitate virtuală. Sistem pe care eu l-am testat în urmă cu câteva săptămâni și de care am fost uimită. Experiența HTC Vive este una incredibilă, te simți într-o cu totul altă lume, o lume în care orice este posibil. Eu am împușcat zombii, am urcat pe Everest, am vizitat balene și m-am distrat foarte tare, așa că sistemul VR de la HTC era pe lista mea de cumpărături. Iar acum că am aflat că este disponibil la precomandă la prețul de doar 799 de dolari… trebuie neapărat să-l cumpăr cât mai repede.

htc-vive-product-1

Continuând să îmbunătăţească lista de funcţii Vive, acest sistem complet Vive, dezvoltat de Steam VR, introduce încă o inovaţie tehnologică – Vive Phone Services – stabilind un nou standard în realitatea virtuală.

Vive Phone Services îți permite să rămâni conectat la lumea reală fără a ieşi din lumea virtuală, demonstrându-și abilitatea de a îmbina ambele realităţi fără a pierde contactul cu vreuna dintre ele. Sistemul creează o realitate hibrid ce deschide o întreagă lume de oportunităţi atât pentru consumatori cât şi pentru companii, oferindu-ți posibilitatea de a răspunde apelurilor primite şi ratate, de a primi mesaje text şi de a trimite răspunsuri rapide, precum şi de a verifica evenimentele programate din calendar, direct prin intermediul căștii.

Varianta Vive pentru constumatori îmbunătăţește funcţiile introduse prin Vive Pre, cum ar fi actualizarea controllerelor wireless şi o cameră video frontală, dezvoltarea unei curele pentru cap îmbunătăţite, ce oferă o mai mare stabilitate, şi un mai bun echilibru datorită design-ului optimizat al cadrului. În plus, casca are un sistem vizual îmbunătăţit, cu un display mai clar, pentru o senzaţie mai captivantă.

htc-vive-london-jam-4

Cu peste 40 de experienţe disponibile la lansare, ediţia pentru consumatori va veni şi cu două experienţe VR complet dezvoltate, pentru a te introduce în lumea VR:

  • Job Simulator: The 2050 Archives, realizat de Owlchemy Labs: Într-o lume jucăușă, în care roboţii au înlocuit toate locurile de muncă ale oamenilor, poți intra în ‘Job Simulator’ să înveți ce însemna să ai un loc de muncă.
  • Fantastic Contraption, realizat de Northway Games: Imaginează-ți că mergi pe o insulă înverzită care pluteşte în aer, construiești manual o maşinărie de mărimea unui cal şi apoi o lansezi.

htc-vive-steamvr-setup-guide-pamplet

Ediţia Vive pentru consumatori va fi disponibilă pentru precomandă la prețul de 799$ începând cu 29 februarie, procesarea precomenzilor şi disponibilitate comercială deplină începând cu 1 aprilie. Vive este prima soluţie VR completă, ce include controllere VR wireless, senzori pentru mișcare la dimensiunile reale ale camerei şi casca cu cameră încorporată, precum şi cele 2 titluri VR. Integrarea SteamVR în acest pachet asigură actualizarea tuturor echipamentelor Vive cu cele mai noi funcţii.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.