fbpx

Cel mai lung turneu offline de gaming din România

Cel mai lung turneu offline de gaming din România

10 mart. 2017 Gaming

ASUS organizează cel mai lung turneu offline de gaming din România, în perioada 10 Martie – 2 Aprilie 2017, în Plaza Mall București.

Turneele organizate sunt de CS:GO, FIFA și Hearthstone. Cei mai buni dintre aceștia vor fi premiați cu rucsacuri ROG Shuttle, căști Cerberus și tastaturi ASUS GK100.

pressrel_35peex19my8v5avecjkmcnzk

Evenimentul va fi completat de consursul de Cosplay, ce va reuni pe podiumul amplasat în Plaza Mall cele mai detaliate costume inspirate din jocuri.

Competițiile de gaming se vor desfășura pe calculatoarele ASUS ROG G20 echipate cu procesoare Intel Core i7 și monitoarele ASUS MG248Q. Tot în cadrul acestui eveniment vor fi expuse pentru public cele mai noi sisteme de gaming de la ASUS cum ar fi: ROG G752VS, ROG G20CL, ROG GT51CH, ROG GR8 II, monitoarele PG258Q, PG348Q, MG279H și multe altele.

rog_g20_kv

Desktopul compact ASUS ROG G20
ASUS ROG G20 este un sistem desktop foarte compact cu un volum de 9,5 litri, motorizat de cea de a șaptea generație de procesoare Intel Core i7.

Plăcile video NVIDIA GeForce GTX 1070 Turbo vin să completeze configurațiile de top în care acest model este disponibil, furnizând detalii grafice impresionante, cerute de cele mai noi jocuri din categoria AAA. ROG G20 mai dispune de iluminatul ASUS Aura, amplificator audio pentru căști cu DAC ESS SABRE HiFi și softwareul exclusiv Aegis III.

Desktopul ASUS ROG GT51CH
ASUS ROG GT51CH este un desktop echipat cu tot ce oferă mai bun tehnologia actuală. ROG GT51CH dispune de două plăci NVIDIA GeForce GTX 1080 în configurație 2-way SLI și de un procesor Intel Core i7-7700K ce poate fi supratactat la frecvențe foarte ridicate grației sistemului de răcire cu lichid.

Desktopul poate rula jocul Watch Dogs 2 cu un framerate mediu de 67 cadre pe secundă. Utilizatorii nu vor mai trebui să aștepte un timp îndelungat pentru instalarea jocurilor mari. GT51CH dispune de SSD-uri NVMe PCIe RAID 0 ce oferă viteze de transfer de până la 3.2Gbps.

mg279q_product_photo_l2

Monitorul de gaming ASUS MG248Q
Concurenții înscriși, precum și vizitatorii standului ASUS amplasat în Plaza Mall București, mai pot vedea la lucru monitoarele ASUS MG248Q, dedicate pasionaților de gaming. MG248Q este un monitor Full HD de 24 de inci, care oferă un timp de răspuns foarte rapid, de 1ms, și o rată de reîmprospătare impresionantă, de 144Hz.

Monitorul dispune de opțiuni de conectivitate multiple, inclusiv port-uri dual-link DVI-D, DisplayPort 1.2, și HDMI(v1.4), astfel încât poate fi conectat cu ușurință la o gamă largă de surse video. De asemenea, are o ramă subțire, cu grosime de doar 1 cm, ideală pentru crearea unor configurații multi-monitor.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.