fbpx

Cel mai mare fan poate deveni cel mai mare dușman

Cel mai mare fan poate deveni cel mai mare dușman

17 apr. 2016 Filme

Vineri seara am acceptat invitația lui Emil Călinescu de a merge la un film indian. Recunosc că nu aveam așteptări prea mari, deși mi-au plăcut celelalte două filme indiene pe care le-am văzut până acum: „Slumdog Millionaire” și „Lanțul Amintirilor”.

Am fost mirată când nu am văzut vreun dans pe parcursul filmului, nu tu scene siropoase, nu tu cântec apărut din senin, fără scene în care iubiții își sar unul altuia în brațe după ce aleargă pe un câmp… „Fan” nu pare să fie filmul de Bollywood cu care suntem obișnuiți.

spyder-FAN

Povestea este foarte interesantă, nu am mai văzut vreun film care să trateze atât de bine dragostea unui fan pentru idolul lui, dragoste care imediat se poate transforma în ură. Pe scurt, Gaurav Chandna începe de mic să aibă o obsesie pentru cel mai iubit actor de la Bollywood – Aryan Khanna, unica lui dorință fiind să-l întâlnească și să vorbească cu el măcar 5 minute. Pentru asta el este hotărât să facă orice, chiar și să-l bată pe adversarul idolului său. Atunci când realizează că Aryan Khanna nu vrea să-i acorde nici măcar 5 secunde din timpul lui, Gaurav se hotărăște să-i distrugă viața actorului, să-l determine să realizeze că a greșit când și-a renegat fanul și să-și ceară scuze. De aici totul se transformă într-o luptă de a ține fanul departe de actorul mult îndrăgit.

M-a impresionat că cele două personaje (Aryan Khanna și Gaurav Chandna) sunt interpretate de același actor – Shah Rukh Khan, la începutul filmului chiar nu am realizat, abia spre sfârșit (după ce Gaurav chiar a făcut tot posibilul să semene cu Aryan) am observat că același actor joacă ambele personaje. Chiar a reușit foarte bine să joace ambele roluri, roluri total diferite.

Cover-FAN

Rolul dublu, din păcate, a avut un impact negativ asupra scenelor de luptă și asupra fazelor din film în care cei doi se alergau prin orașul Dubrovnik (clar o să vizitez Dubrovnik anul viitor, imaginile din oraș sunt superbe). Acesta fiind și singurul aspect care nu mi-a plăcut la film, fără a lua în considerare limba hindi care te irită un pic.

Interesant la film e că ajungi să înțelegi și fanul nebun care vrea doar să vorbească cu idolul lui, dar și actorul care se simte asaltat de dragostea fanilor lui și care vrea să fie apreciat doar de la distanță. Ambele tabere au dreptate, doar că una are și ceva probleme psihice…

Fan-Hindi-Movie-Review-and-Rating

Finalul mi-a plăcut cel mai mult la acest film, zic eu că este un final normal… exact așa cum trebuie să fie. Nu vă spun care este finalul! 😀 Mergeți să vedeți filmul, veți primi și un DVD cadou.

Filmul este în cinematografe din data de 15 aprilie și este adus în România de BML Movie Entertainment, distribuitor unic al filmelor Bollywood în România.

Filmul-FAN-bloggeri

Locații unde rulează filmul:

București: AFI Mall, Băneasa Mall, Sun Plaza, Movieplex Plaza, Hollywood Multiplex și MegaMall.

Ploiești – Cinema City Ploiești
Brașov – Cinema One Brașov
Cluj Napoca – Cinema City Iulius Mall
Constanța – Cinema City Park Mall
Oradea – Cinema Palace,
Satu Mare – Ankora Film
Vulcan – Cinema Luceafărul – din 29 Aprilie 2016
Reșița – Cinema DACIA – din 29 Aprilie 2016
Oravița – Cinema 3D Oravița – din 29 Aprilie 2016

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.