fbpx

Cel mai mare proiect de iluminat arhitectural cu LED din România

Cel mai mare proiect de iluminat arhitectural cu LED din România

30 oct. 2016 Altele

Philips Lighting oferă lumină de înaltă calitate în spaţii publice, în spaţii profesionale şi acasă. Philips duce iluminatul dincolo de iluminare prin inovaţii din domeniul iluminatului conectat pentru locuinţe, magazine, birouri, oraşe şi multe altele.

De curând, Huawei și Philips Lighting a semnat un parteneriat de colaborare pentru proiecte Internet of Things. Parteneriatul va îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorului, permițând produselor de iluminat Philips Lighting să funcționeze fără întreruperi împreună cu alte dispozitive, sisteme și aplicații conectate.

Philips Hue este principalul sistem conectat de iluminat pentru acasă de pe Glob. Acesta este compus din becuri, benzi, spoturi, lămpi și sisteme de control. Printr-un program dinamic pentru dezvoltatori, există în prezent mai mult de 600 de aplicații de la terți pentru Philips Hue.

Philips Lighting redă prin intermediul luminii adevărata frumusețe arhitecturală a Palatului Culturii din Iași

Soluțiile de iluminat cu LED Philips Lighting pun într-o lumină nouă conceptul arhitectural al Palatului Culturii din Iași, lucrare de excepție proiectată și realizată de I.D. Berindei în perioada 1906 -1925. Inițial Palat de Justiție și Administrație, clădirea găzduiește în prezent sediul Complexului Muzeal Național “Moldova”, reprezentând principalul punct de atracție al regiunii.

Specialiștii Philips Lighting România au propus soluții flexibile din gama Color Kinetics, ideale pentru accentuarea detaliilor arhitecturale, care completează armonios, prin efecte de lumină, geometria întregii clădiri.

Palatul Culturii Iasi - Philips Lighting (3)

În ultimii șapte ani, Palatul Culturii a trecut printr-un amplu proces de restaurare, care a inclus și modernizarea sistemului de iluminat al fațadei, prin montarea de soluții profesionale de iluminat cu LED de înaltă performanță de la Philips Lighting. Obiectivul principal al întregului proiect de restaurare, care a stat la baza alegerii soluțiilor de iluminat, a fost acela de a reda comunității cea mai spectaculoasă realizare arhitecturală a stilului neogotic din România. Soluția Philips Lighting aleasă a trebuit să se ridice la înălțimea provocării, neinfluențând pe timp de zi arhitectura exceptională a palatului și oferind pe timp de noapte o imagine cu o atmosferă de poveste, apreciată de vizitatori.

Palatul Culturii Iasi - Philips Lighting (4)

Au fost alese soluții de iluminat Philips Lighting capabile să aducă o valoare adăugată întregului concept, oferind pe lângă economiile de energie semnificative, specifice tehnologiei LED, un impact vizual deosebit și o experiență care îți taie răsuflarea. Un alt beneficiu adus de instalarea sistemelor cu LED îl reprezintă și necesitatea unui nivel de mentanță scăzut pe întreaga durată de viață a proiectului care, mai ales în cadrul iluminatului arhitectural, se dorește a fi foarte mare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.