fbpx

Începe a doua ediție a celui mai mare turneu de League of Legends din România

Începe a doua ediție a celui mai mare turneu de League of Legends din România

27 mart. 2017 Gaming

Eu nu sunt o fană League of Legends, m-am jucat o singură dată și nu m-a prins, dar în România sunt peste 250 de echipe de LoL. La nivel mondial, peste 70 de milioane de persoane joacă League of Legends în fiecare lună. Impresionant, nu?

Riot Games (dezvoltatorii jocului) organizează, în această primăvară, cel de-al doilea sezon al Turneului Național de League of Legends. 

Vizual Turneul National de League of Legends

Anul trecut echipa câștigătoare a marelui premiu a fost NEXUS Gaming. În acest an, premiile oferite în cadrul celui mai mare turneu de League of Legends din România se ridică la suma de 4.000 Euro.

Iată câteva momente importante din ediția anterioară:

Înscrierile în etapa online se desfășoară până pe data de 29 martie. Meciurile din etapa online încep pe data de 31 martie și se vor încheia pe 21 aprilie. Etapa finală a turneului va avea loc în cadrul convenției East European Comic Con din această primăvară, ce se desfășoară între 5 și 7 mai.

Înscrierile în etapa online a sezonului al doilea sunt gratuite și pot fi făcute pe site-ul: https://battlegrounds.leagueoflegends.com/ro. Pe aceeași platformă, poate fi accesat regulamentul complet al competiției.

În primul sezon al Turneului Național de League of Legends au fost înscrise peste 200 de echipe în etapa online, cele mai bune două luptându-se pentru premiul cel mare la Auditorium Pallady în fața a mii de oameni. Evenimentul a fost transmis live de U TV, cât și pe canalul de Twitch.tv al Riot Games România.

Foto Turneul National_sez.I

Sponsorii Turneului Național sunt Lenovo, HyperX și Nitro Concepts.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.