fbpx

Cel mai reușit smartwatch al momentului – Samsung Gear S2

Cel mai reușit smartwatch al momentului – Samsung Gear S2

11 nov. 2015 Lansari, SmartWatch

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe piața locală a celui mai nou smartwatch Samsung, Gear S2. Începând din 12 noiembrie, ceasul inteligent cu design circular, cadran rotativ și specificații tehnice avansate va fi disponibil în magazinele partenerilor Samsung și la operatori.

IMG_3657

Cel mai nou ceas inteligent Samsung vine în două modele diferite, varianta clasică și varianta sport pe argintiu și gri închis. Gear S2 clasic are o brățară neagră, din piele, în timp ce Gear S2 vine cu o brățară simplă și minimalistă, ideală pentru utilizatorii care sunt mereu în mișcare.

Rama rotativă este elementul diferentiator pe care îl introduce Gear S2. Această ramă permite navigarea ușoară și rapidă prin funcțiile ceasului.

În cutie primești și adaptor de alimentare, cablu USB, aparat de încărcare wireless și manual de utilizare.

IMG_3726

Samsung Gear S2 are 11,4 mm grosime și un design compact și foarte ușor. Ecranul circular de 1,2 inci  Super Amoled și rezoluția de 360×360 (302 ppi) oferă o experiență de vizualizare captivantă. Gear S2 beneficiază de sistemul de operare Samsung Tizen, susținut de un procesor dual-core optimizat, de 1GHz, pentru efectuarea rapidă și ușoară a comenzilor.

IMG_3663

Memoria internă este de 4GB, iar memoria RAM este de 512MB. Conectivitatea este wireless 802.11b/g/n, bluetooth 4.1 și NFC. Smartwatch-ul se conectează, deocamdată, la smartphone-urile Samsung lansate anul acest, urmănd ca în curând să fie compatibil cu mai multe smartphone-uri noi cu Android.

IMG_3647

Notificările de pe rețelele sociale, ale e-mailului sau ale calendarului, știrile și mesajele text le sunt mai accesibile utilizatorilor ca oricând. Conexiunile NFC, Bluetooth și Wi-Fi le permit acestora să rămână conectați în permanență. În plus, bateria de 250mAh are o durată de viață de până la 3 zile, iar smartwatch-ul se încarcă simplu, prin dispozitivul wireless, pentru o experiență de utilizare mai confortabilă.

IMG_3709

Gear S2 este acum la precomandă la eMag la prețul de 1.550 lei – varianta sport și 1.680 varianta clasică. În plus, la orice precomandă vei primi cadou o pereche de căști Samsung Level U, ofertă valabilă până pe 12 noiembrie.

„Samsung a fost un pionier pe segmentul smartwatch-urilor prin lansarea seriei Gear, a continuat cu Gear Fit și Gear S, iar acum ne bucurăm să aducem smartwatchul Samsung Gear S2 mai aproape de utilizatorii români. Suntem convinși că designul circular și cadranul rotativ, precum și compatibilitatea cu o varietate de smartphoneuri cu sistemul de operare Android îi vor asigura succesul pe piață,” a declarat Alexandru Costache, Head of Product Management Telecom, Samsung Electronics România.

IMG_3702

Samsung Gear S2 va fi disponibil în două variante: carcasă și brățară gri sau carcasă argintie și brățară albă. Samsung Gear S2 clasic va fi disponibil cu o carcasă neagră și brățară de piele. În plus, Samsung a colaborat cu designerul Alessandro Mendini pentru realizarea unei colecții de accesorii care permit personalizarea dispozitivului, pentru diferitele stiluri de viață.

IMG_3720

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.