fbpx

Cele 14 companii românești ce au fost prezente la MWC 2016

Cele 14 companii românești ce au fost prezente la MWC 2016

Astăzi a fost ultima zi din cele patru zile dedicate târgului Mobile World Congress, cel mai important eveniment european dedicat tehnologiilor mobile. România a fost reprezentată la MWC 2016 de 14 companii locale care își expun produse și servicii pe care le-au dezvoltat de-a lungul anului. Acestea realizează această deplasare cu ajutorul Asociației Române pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM) și cu sprijinul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri al României.

Multe dintre firmele prezentate anul acesta au participat și în 2015 la MWC, aici puteți vedea mini-interviurile filmate de mine anul trecut.

Romania la MWC Barcelona_2

Marile orașe ale țării au fost reprezentate la evenimentul din Barcelona după cum urmează: din Braşov au fost prezente OCRMO Technology cu software pentru portofele electronice și soluții pentru transfer electronic de bani și Visual Fan care a prezentat gadgeturile Allview X3 Soul PRO și P8 Energy PRO. Din București au fost cei de la Computaris cu servicii de integrare a sistemelor, dezvoltare software și soluții pentru platforme de livrare, și Simartis Telecom cu aplicația Bubble destinată companiilor de marketing.

Din Cluj au ajuns la MWC 2016 Altom Consulting SRL cu servicii de consultanță în testare software, Cabrio Investment specializată în servicii pentru dezvoltare software și design al interfeței, Evozon Systems cu servicii de gaming development și testare de jocuri pe platforme mobile, Softech cu produsele Productis și iSpeedCam, și Zynk Software specializată în servicii de dezvoltare aplicații web și mobile. Craiova a fost reprezentată de IT Six Global Services, care propune Prompt Service, aplicație destinată barurilor și restaurantelor pentru gestionarea comenzilor. Din Sibiu a fost prezentă Ropardo cu produsele ZivaCare pentru monitoriarea sănătății și iFinance destinată mediului business. Din Timişoara au fost companiile Eta Automatizări Industriale cu aplicațile FliGo și SafeChat, Infobest România cu MixMe – Dressing Virtual, QuickSport, Praiser și Weight Observer, și M&M Medianet SRL care propune opt platforme: iQboard, Book&Meet, Meeting Room Management, Mob-IO, Mobile Reporting Platform, MobTaxi, White Label Taxi și una destinată vizualizării bazelor mari de date.

Romania la MWC Barcelona_1

România a fost prezentă la MWC pentru al cincilea an consecutiv. ARIES-TM asigură astfel o prezență a companiilor românești alături de marile companii din domeniu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.