fbpx

Cele mai noi produse Sony de la CES 2017

Cele mai noi produse Sony de la CES 2017

10 ian. 2017 Lansari

La standul Sony au fost prezentate cele mai recente tehnologii ale companiei, centrate în principal pe produse care, datorită tehnologiei HDR (High Dynamic Range), ridică semnificativ ștacheta în privința calității imaginii. Vizitatorii vor putea interacționa cu o gamă largă de produse Sony, de la produse de divertisment la domiciliu, precum televizoare 4K HDR și echipamente audio care produc o acustică 3D, detaliată, până la aparate foto, proiectoare și console de jocuri, toate fiind concepute pentru a extinde modul în care oamenii experimentează conținutul de divertisment.

Principalele produse și prototipuri expuse:

– Noua serie A1 de televizoare BRAVIA OLED include cele mai bune tehnologii de redare a imaginilor, precum procesorul 4K HDR X1™ Extreme, încorporat în vârful de gamă ZD9 de la Sony. Procesorul X1™ Extreme, care accentuează impactul vizual al conținutului 4K HDR, este capabil să valorifice întregul potențial al panourilor OLED, producând nuanțe profunde de negru și culori strălucitoare care redau mai fidel imaginile din lumea reală. Seria A1 este, de asemenea, echipată cu tehnologia unică Acoustic SurfaceTM de la Sony care îi permite display-ului să vibreze, sunetul fiind transmis direct de pe ecranul televizorului. Prin eliminarea difuzoarelor care erau plasate în mod obișnuit la baza ecranului, această serie prezintă un design fără difuzoare și fără un suport. Deoarece sunetul este emis din ecran, imaginea și sunetul se suprapun, îmbunătățind impresia de realitate. Mai mult decât atât, utilizatorii se pot bucura de o experiență de vizionare din orice loc al camerei de zi, datorită colaborării dintre panourile OLED, cu unghi larg de vizionare, și tehnologia Acoustic Surface™ care combină imaginea și sunetul.

DN1080_X800_InSituation_cw

– Seria BRAVIA XE93 de televizoare 4K HDR este echipată cu tehnologia unică Slim Backlight Drive+, care duce luminozitatea și constrastul la un alt nivel. În plus, procesorul 4K HDR X1 Extreme dispune de remasterizare pentru îmbunătățirea conținutului standard dynamic range (SDR) până aproape de o calitate 4K HDR, precum și de o serie de alte tehnologii de îmbunătățire a calității imaginii pentru o gamă largă de conținut. Cu procesorul X1 Extreme, seria XE93 realizează niveluri de expresie vizuală 4K HDR cu o claritate mare a imaginii, contrast ridicat și spectru bogat de culori. Atunci când este montat pe perete, noul televizor BRAVIA se confundă practic cu decorul, datorită design-ului elegant, fiind vizibile doar imaginile redate.

VPL-VZ1000ES 01

– În domeniul echipamentelor audio, Sony a anunțat o serie de noi produse echipate cu tehnologie de ultimă oră, pentru a le permite utilizatorilor să se bucure pe deplin de impactul pe care îl aduce tehnologia 4K HDR. Printre acestea, se numără noua bară de sunet și vârf de gamă, HT-ST5000. Această bară de sunet este compatibilă atât cu tehnologia Hi-Res, cât și cu sistemul audio surround 3D de ultimă generație Dolby Atmos, care duce experiența de imersiune la un alt nivel. Aceasta este prevăzută, de asemenea, cu tehnologia unică de control al fronturilor de unde S-Force PRO Front Surround de la Sony, care canalizează undele sonore în direcția corectă pentru a produce o experiență audio care umple încăperea.

– În plus, specialiștii în sunet de la Sony Pictures Entertainment și-au pus în aplicare expertiza în crearea HT-ST5000, ajutând la calibrarea calității audio și optimizându-l pentru redarea filmelor. Noul amplificator integrat multi-canal STR-DN1080 este compatibil și cu DTS:X™, pe lângă Hi-Res și Dolby Atmos, generând un sunet care se deplasează liber în trei dimensiuni. Amplificatorul este echipat și cu alte tehnologii pentru crearea unui spațiu acustic unic, inclusiv Speaker Relocation, care realizează un mediu acustic optim în condițiile instalațiilor limitate de acasă și Phantom Sound Back, care generează un sunet surround amplu, ce se răspândește în fiecare colț al camerei.

SRS_XB40_waterproof_B

Produse & soluții de imagine

În domeniul imagisticii, Sony a lucrat la dezvoltarea unei game de tehnologii și soluții end-to-end, de la surse de lumină, obiective și senzori de imagine, până la procesare de imagine, transmisii IP și display. La standul Sony, în acest an, vor fi prezentate în principal produse din domeniul imaginii, pentru segmentul consumer.

Noul proiector laser VPL-VZ1000ES*2 Ultra-Short Throw, anunțat la CES 2017, are un design care se potrivește confortabil într-o cameră de zi, făcând posibilă o experiență imersivă de vizionare a unor imagini 4K HDR pe un ecran mare. VPL-VZ1000ES este prevăzut cu un obiectiv de tip ultra₋short throw, putând proiecta de la o distanță de doar 15 cm de suprafața ecranului*3, astfel încât utilizatorii nu trebuie să-și mai facă griji în privința siluetelor care obstrucționează vizionarea.

Sony va prezenta și cele mai noi produse în domeniul foto-video, în care viteza e pusă pe primul loc. Printre acestea se numără noul vârf de gamă de la Sony, camera mirrorless α6500 cu senzor APS-C, care poate fotografia continuu cu până la 11 cadre pe secundă și care este echipată cu sistemul de stabilizare optică a imaginii pe 5 axe și control tactil AF, precum și camera compactă premium RX100 V, care poate fotografia continuu cu până la 24 de cadre pe secundă și include funcția de înregistrare în super slow motion.

În domeniul echipamentelor de transmisiuni TV utilizate pentru crearea de conținut 4K, inclusiv transmisiuni sportive în direct, Sony va expune produse care propun experiențe video noi și unice, inclusiv sistemul de camere live HDC-4800, care poate reda conținut video în super slow motion la calitate 4K/8x și monitorul profesional OLED 4K PVM-X550 cu diagonala de 55”.

Jocuri & rețele

PlayStation VR este un sistem de realitate virtuală (VR) care duce consola PS4™ la un alt nivel de imersiune și îmbogățește experiența de joc. Vizitatorii standului Sony vor putea experimenta simulatorul auto din realitatea virtuală cu jocul „Gran Turismo Sport”, utilizând PlayStation VR, dar și o aventură spațială VR în jocul „Farpoint,” utilizând controller-ul PlayStation VR Aim pentru a doborî inamicii.

A30_BLACK_PKG-Large

Life Space UX

Conceptul Life Space UX este definit prin livrarea de experiențe unice și facilitarea unor noi modalități de transformare a spațiului de locuit. În această categorie, Sony va prezenta în premieră un concept numit „Noul proiector 4K -It’s all here-”, care propune experiențe noi, cu conținut variat, cum ar fi cărți, filme și muzică. Evident, poate fi utilizat ca un proiector obișnuit, creând un ecran mare în propria sufragerie, prin proiectarea de imagini pe un perete adiacent, pentru a viziona conținutul. Conceptul din spatele sloganului “-It’s all here-” vorbește despre bucuria oferită de descoperirea unui conținut nou. De exemplu, utilizatorii pot folosi acest proiector pentru a proiecta un număr mare de coperți de cărți pe un perete, pot alege una care le-a stârnit interesul și o pot răsfoi. În plus, la stand vor fi expuse proiectorul 4K Ultra Short Throw, boxele LED Bulb, proiectorul portabil Ultra Short Throw Projector și boxa din sticlă Glass Sound. Prin intermediul Life Space UX, Sony propune oferirea unor valențe noi spațiului de locuit, dar și trăirea unor experiențe inedite.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.