fbpx

Cine este Tavern Hero?

Cine este Tavern Hero?

5 feb. 2016 Altele, Jocuri

Comunitatea jucătorilor de Hearthstone din România este destul de mare, iar o comunitate așa numeroasă merită să poată participa la compionatul mondial de Hearthstone.

tavernhero1

Blizzard Entertainment, ESL Gaming și Nexus Gamers Pub vă invită pe data de 7 februarie la Tavern Hero, prima competiție importantă de Hearthstone din 2016 în drumul către campionatul mondial cu premii totale de 1.000.000 USD.

Tavern Hero București a fost deschis tuturor iubitorilor de HearthStone din România, locurile în concurs ocupându-se în câteva ore. Printre cei 64 de participanți pe care îi veți putea urmări pe 7 februarie sunt și jucători de top din România, câștigători ai unor competiții importante, dar și jucători amatori care vor să-și măsoare forțele cu cei mai buni din țară și chiar să câștige concursul.

Turneele Tavern Hero se organizează în această perioadă și în alte 19 țări din Europa, câștigătorii acestor evenimente primind un loc direct în cadrul HearthStone Winter Preliminaries, alături de alți 128 de jucători europeni de Hearthstone.

Câștigătorul turneului va primi titlul de Romanian Tavern Hero, dar și un loc în turneul Hearthstone Winter Preliminary 2016 București ce va avea loc în perioada 13-14 februarie la Nexus Gamers Pub, unde va întâlni cei mai buni jucători din regiune pentru un loc la Europe Winter Championship 2016.

tavernhero2

Tavern Hero este un eveniment susținut oficial de către Blizzard Entertainment și ESL Gaming, organizat prin bunăvoința Nexus Gamers Pub din București. Intrarea la acest eveniment este gratuită și oricine poate să urmărească meciurile care vor începe de la ora 10:00.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.