fbpx

Cine vrea să fie patron de cazinou?

Cine vrea să fie patron de cazinou?

12 nov. 2015 Jocuri

După jocuri precum “Merchants of Space” și “Adventures of Poco Eco: The Lost Sounds”, POSSIBLE Games revine cu Tap Company” , un joc de mobile cu o poveste amplă și foarte bine detaliată, care se bazează pe simțul umorului de care va da dovadă jucătorul, dar și pe curiozitatea și spiritul său antreprenorial.

tap_company_screenshot_01

Astfel, Tap Company propune fiecarui jucator să devină patronul unui mic startup din Miami, în scurt timp va reuși să facă atât de mulți bani încât își va permite deschiderea propriului cazinou.

tap_company_screenshot_02

Drumul interesant, misterios și greu însă de-abia acum începe. Nu este deloc timp pentru relaxare și numărarea banilor pe o plajă pustie. Pe lângă atribuțiile oricărui patron și problemele care apar din această meserie, jucătorul va întâmpina o serie de momente neașteptate, incitante și paranormale care îl vor suprinde și capta total în atmosfera jocului. Ce îi trebuie neaparat jucătorului? Degete rapide!

tap_company_screenshot_03

Țelul nostru este să creăm și să producem jocuri pentru mobil și tabletă cu un design impresionant, dar și cu o poveste frumoasă în spate. Vrem să ne diferențiem ușor de concurență, prin curaj și creativitate. Jocul Tap Company nu face excepție de la această regulă și suntem nerăbdători să vedem cum va fi primit de piața locală,” a declarat Ștefan Iarca, Country Manager POSSIBLE Romania.

“Tap Company” este disponibil gratuit în Google Play , urmând ca la jumatatea lunii noiembrie să se lanseze și versiunea pentru AppStore.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.