fbpx

Cea de-a patra ediție a Cisco Connect

Cea de-a patra ediție a Cisco Connect

21 oct. 2016 Altele

Cisco a organizat cea de-a patra ediție a Cisco Connect, desfășurată în acest an sub sloganul „On the edge of now”. Evenimentul a reunit peste 1.000 de participanți, 20 de expozanți și 25 de demo-uri pregătite de Cisco și partenerii săi în zona expozițională dedicată.

În prezent, lumea a devenit conectată, iar companiile trebuie să acorde o importanță mult mai mare digitalizării și impactului pe care această revoluție tehnologică îl poate avea asupra afacerilor.

Cei de la Cisco au organizat și o masă rotundă unde s-a discutat despre digitalizare și centre de date, la eveniment au participant bloggeri și presă.

a

Dacă în 1987 erau conectate 10.000 de dispozitive, până în 2020 vor fi conectate la internet peste 50 de miliarde de dispozitive. Datorită revoluției digitale, lumea în care trăim va fi reconfigurată. Peste 50% din joburile actuale ar putea fi afectate de automatizare, iar mai mult de 60% din copiii care încep școlile primare vor avea meserii care azi nu există. Munca nu se va mai desfășura dintr-un birou fix, cu program fix, iar amenințările vor crește în volum și sofisticare.

La baza tuturor acestor transformări digitale stă rețeaua. Digitalizarea înseamnă oferirea unor experiențe noi pentru clienți, transformarea proceselor și a modelelor de afaceri, responsabilizarea forței de muncă. Datorită dependenței de tehnologie, companiile se supun unor riscuri foarte mari, de aceea e nevoie de o preocupare crescută pentru securitatea cibernetică.

b

Centrele de date, văzute până de curând ca o cutie neagră, în care aplicațiile și mașinile interacționează în moduri pe care nu le cunoaștem și nu le mai înțelegem, vor putea fi descifrate cu ajutorul Cisco Tetration Analytics, o adevărată mașină a timpului pentru centrele de date. Noua platformă dezvoltată de Cisco oferă vizibilitate completă în data center, în timp real, datorită senzorilor hardware și software și unei componente de inteligență artificială. Dintr-un singur punct pot fi văzute și analizate miliarde de fluxuri în timp real, dependențele dintre aplicații și resursele consumate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.