fbpx

Citylink se extinde + Acțiunile de igienizare a flotei Citylink

Citylink se extinde + Acțiunile de igienizare a flotei Citylink

10 mart. 2020 Altele, Aplicatii

Mă bucur să văd comunicate de presă legate de metode sau recomandări de igienizare, acestea sunt extrem de importante în acestă perioadă.

Acțiuni de igienizare a flotei de automobile Citylink

  • Începând de astăzi, toate automobilele din flota Citylink vor fi dezinfectate, la interior, cu o soluție specială pe bază de alcool.
  • Frecvența dezinfectării, pentru fiecare automobil din flotă, va fi de maximum două zile.
  • Pentru un plus de igienă, de acum, începem amplasarea soluțiilor dezinfectante gel, pentru a fi folosite de către utilizatorii Citylink, în fiecare automobil din flotă.
  • Vom reîmprospăta permanent stocul de soluții dezinfectante disponibile în automobilele Citylink, periodic, pe parcursul consumării lor, în următoarele săptămâni.

Citylink, platformă de mobilitate urbană dezvoltată de o echipă locală de antreprenori, anunță astăzi că serviciul de Car Sharing devine cel mai extins din București și Ilfov și include, de acum, și localitățile Corbeanca, Otopeni, Chitila, Mogoşoaia, Popeşti-Leordeni, Măgurele și Glina.

De asemenea, opțiunile de parcare incluse în experiența Citylink, unul dintre aspectele menționate cel mai des de șoferii din Capitală drept factor dificil de gestionat, se extind și includ, de acum, și spații rezervate în parcările private. Primii parteneri care se alătură serviciului Citylink cu spații dedicate sunt Athenee Palace Hilton, AFI Cotroceni și Veranda Mall. În continuare, utilizatorii serviciului au inclusă parcarea gratuită, indiferent de timpul de staționare, în toate parcările Capitalei administrate de municipalitate.

Lansat în luna ianuarie, serviciul Citylink a acumulat, până în prezent, peste 6.000 de utilizatori ai aplicației, dintre care trei sferturi sunt bărbați. O treime dintre utilizatori se încadrează între 25-34 de ani, 29% au 18-24 de ani, iar 19% aparțin categoriei 35-44 de ani.

Orele de vârf de utilizare sunt 07.00-09.00, iar zilele din săptămână cu un nivel maxim al cererii sunt marți, miercuri și joi. Peste 60% dintre utilizatorii aplicației folosesc smartphone-uri cu sistem de operare Android, iar aproape 40% sunt posesori de terminale iOS.

Informații complete despre platforma de mobilitate urbană Citylink sunt disponibile la www.Citylink.ro și www.facebook.com/Citylink.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.