fbpx

Closed Beta pentru Overwatch începe mâine

Closed Beta pentru Overwatch începe mâine

26 oct. 2015 Jocuri

Update important pentru toți fanii Blizzard și Overwatch! 🙂

Conform ultimului anunț de pe blogul Overwatch, mult așteptata versiune Closed Beta va fi disponibilă pe data de 27 octombrie 2015 pe serverul American, dar și pe cel European deoarece au terminat mult mai devreme pregătirea și testarea serverelor EU, în regiunea asiatică se va lăsa așteptat puțin mai mult. Așadar, lupta începe pe 27 octombrie.
overwatch_69e5c64b3120b89a60b7e52fe50dc5e8
Toți cei care încă nu și-au exprimat dorința de a intra în programul de Beta-Testing pentru Overwatch, o pot face de la acest link, după logarea în battle.net.
Testarea se va derula în circuit închis, inițial, pentru a primi feedback despre balance, hărți, regiuni, bug-uri, comportament, eroi, preferințe etc. Valuri de useri noi vor fi primiți în joc pe măsura ce este nevoie de ei în testarea tuturor functionalităților sau a eroilor noi.
Ulterior se vor efectua și teste de anduranță, pentru stresarea serverelor. Acestea vor fi sub forma a Free Weekends, când se dă drumul oricui pentru un timp limitat. Atunci se urmărește testarea internetului, a serverelor și observarea comportamentului jocului pe toate configurațiile posibile.
Beta-ul va fi Windows exclusiv și va fi necesar să ai preinstalat Battle.net App pe PC pentru a putea accesa Overwatch.
79ZZJWR2NUQW1445266117717
Cu lansarea aceasta, Blizzard va implementa și testa o funcție de Voice Chat. Aceasta funcție este momentan limitată în cadrul Overwatch Closed Beta, dar sunt planuri pentru implementarea ei și în alte titluri Blizzard.
Mai multe detalii despre Voice Chat vor fi lansate în curând.
Cred că deja nici nu trebuie să mai spun că abia aștept testarea acestui nou joc și noul univers Blizzard.
Care este eroul vostru preferat din Overwatch? Al meu este Tracer ;))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.