fbpx

Companiile care vor reprezenta România la Mobile World Congress 2016

Companiile care vor reprezenta România la Mobile World Congress 2016

Din păcate, anul ăsta nu voi ajunge la tărgul internațional Mobile World Congress din Barcelona, dar colegul meu Ștefan Roșioară o să fie prezent și o să-mi trimită cât de repede filmări și mici review-uri pentru cele mai noi device-uri lansate. Mobile World Congress se va desfășura în perioada 22-25 februarie și odată cu acesta începe sezonul lansărilor celor mai importante tehnologii mobile și telefoane inteligente din 2016.

Ca și anul trecut, România va fi reprezentată la MWC 2016 de 14 companii care își vor expune produsele și serviciile. Anul trecut v-am prezentat pe larg companiile prezente la târg, aici puteți citi articolul.

img_2691

Companiile care vor reprezenta România anul acesta la Barcelona prin inovațiile și proiectele lor sunt din Braşov (OCRMO Technology, Visual Fan), Bucureşti (Computaris, Simartis Telecom), Cluj (Altom Consulting SRL, Cabrio Investment, Evozon Systems, Softech, Zynk Software), Craiova (IT Six Global Services), Sibiu (Ropardo) şi Timişoara (Eta Automatizări Industriale, Infobest România, M&M Medianet SRL). România este prezentă la MWC pentru al cincilea an consecutiv, ARIES-TM ducând brandurile românești alături de marile companii din domeniu. Produsele și serviciile expuse de România pot fi vizitate la standul 6H40.

Romania la MWC 2016 (1)

Asociația Română pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri al României, aduce în prim-plan aceste lansări la cel mai important congres destinat telecomunicațiilor și tehnologiilor mobile.

 

Ne bucurăm să revenim la Mobile World Congress și să ne prezentăm pe scena europeană a tehnologiei cele mai interesante produse și servicii pe care le-au dezvoltat aceste 14 companii din România. Este un moment foarte important pentru oricare dintre companiile participante, deoarece pe lângă noutățile în tehnologie este și o oportunitate de networking foarte bună. E un moment excelent pentru crearea unor noi legături pe piața europeană și internațională și fortificarea celor vechi. Sunt câteva zile în care câteva zeci de mii de oameni vor vizita standurile târgului, iar noi reușim să fim acolo cu aceste 14 branduri foarte importante“, a declarat Daniel Giurea, președinte ARIES-TM.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.