fbpx

Concurs Miggo!

Concurs Miggo!

31 mart. 2017 Concursuri

Cum nu ai auzit de Miggo? Dacă ai un aparat foto compact, mirrorless, DSLR sau chiar o cameră de acțiune, trebuie să știi cine e Miggo 😀

Gama de produse Miggo include: trepiede flexibile, huse de protecție, genți foto și curele speciale. Toate produsele sunt special create pentru a asigura o mai bună protecție pentru aparatul tău foto. Prețurile sunt accesibile și materialele sunt de calitate.

M-am jucat un pic cu câteva dintre produsele Miggo la un stand special amenajat în cadrul magazinului foto F64, le puteți testa și voi acolo.

Pentru a demonstra ce produse utile sunt în gama Miggo, ofer ca premiu un sistem prindere/protecție pentru aparate mirrorless și compacte – Miggo Strap and Wrap.

Miggo-Strap-and-Wrap-Sistem-prindere-protectie-Aparate-Mirrorless-si-Compacte--Pebble-Road-57535-3-72

Pentru a câștiga premiul, trebuie să urmezi trei pași super simpli:

1. Like la pagina mea de Facebook și la pagina de Facebook a magazinului F64.

2. Intră pe link-ul http://bit.ly/2kQ3VPY și alege un produs Miggo care îți place foarte mult

3. Lasă un comentariu la acest articol în care să-mi spui de ce ai ales acel produs +link-ul lui (ca să știu la ce produs te referi)

Simplu, nu? Nu durează mai mult de 5 minute 😀

Câștigătorul o să fie extras cu ajutorul site-ului random.org în timpul live-ului Gadget Week de luni, 3 aprilie.

Baftă!

Comentarii

  1. Miggo Agua Stormproof 35 – Toc SLR +http://www.f64.ro/miggo-agua-stormproof-35-toc-slr.html,Tocul Agua 35 Stormproof iti va proteja aparatul DSLR de dimensiune medie de praf, mizerii, socuri usoare si de apa cu standardul IPX3.

  2. Miggo 2 way Speed Strap – Curea, Albastru/ Negru
    Cureaua Miggo este confortabila si rezistenta. Se ajusteaza rapid in lungime, lungimea maxima fiind de 150 cm. Se poate conecta de asemenea si la montura de trepied. Am ales aceasta curelușă pentru ca e foarte confortabila și nu poate lipsi de la mâna eu cu primul aparat foto l-am făcut praf ,mi-a scăpat din mâna și sa spart dacă aveam acest accesoriu ,aveam și acum aparatul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.