fbpx

Concurs MWC 2019

Concurs MWC 2019

21 feb. 2019 Concursuri

V-am promis un concurs! Vă ofer un concurs!

Sper că știți că săptămâna viitoare se desfășoară cel mai mare târg de tehnologie din Europa – Mobile World Congress – Barcelona. Desigur, o să ajung și eu la acest târg, chiar pentru a treia oară, am mai fost în 2012 și 2016.

De fiecare dată au fost anunțate technologii noi, au fost prezentate device-uri noi și am putut să testez și să vă arăt cele mai interesante gadget-uri. Anul ăsta nu o să facă excepție.

Dar eu am o curiozitate, care sunt device-urile pe care le așteptați voi? Urmăriți ceva anume? Sau ce device ați vrea să fie prezentat/inventat.

Pe canalul meu de Youtube puteți participa la concurs.

Locul 1 o să primească un extender wireless de la Tenda și un termos.

Extender-ul wireless A9 este un dispozitiv special conceput pentru a extinde acoperirea Wi-Fi existenta si pentru a imbunatati puterea semnalului. A9 poate spori imediat acoperirea WiFi prin simpla apăsare a butonului WPS aflat pe router și apoi, într-un interval de 2 minute, apăsarea butonului aflat pe range extender. A9 este o alegere ideală pentru eliminarea zonelor moarte Wi-Fi și optimizarea rețelei. A9 poate realiza extinderea semnalului Wi-Fi atât pe orizontală cât și pe verticală. Acest lucru garantează acoperirea Wi-Fi a unei case cu mai multe etaje.

Locul 2 o să câștige o pereche de căști audio Sony și un suport pentru telefon.

Câștigătorii or să fie anunțați în secțiunea de comentarii de la acest video, în data de 25 februarie, ora 20.00. Și, v-am zis, o să fie o alegere subiectivă – în funcție de răspunsurile primite.

Nu uita să te abonezi la canalul meu de Youtube ca să vezi review-uri în premieră cu cele mai așteptate device-uri ale anului 2019.

Baftă! Abia aștept să văd răspunsurile voastre!

Comentarii

  1. Urmăresc îndeosebi device-urile care îmi pot facilita lupta cu bătrânețea și cu bolile de care sufăr (cardiovasculare…) . Citesc multe din rewiew-urile dv. pentru a ține pasul cu dezvoltarea explozivă a domeniului info… Amarie Vasile (73 ani).

    1. Ma bucur. Imi pare rau de intarziere. Am intarziat si eu si am avut parte si de o mica incurcatura la curier. Scuze.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.