fbpx

Concurs! Câștigă skin-ul Galaxy pentru FortNite

Concurs! Câștigă skin-ul Galaxy pentru FortNite

2 sept. 2018 Concursuri

Odată cu telefonul Samsung Galaxy Note9 pe care l-am primit cadou de la Samsung România, am primit și skin-ul Galaxy pentru FortNite. Cum eu nu joc FortNite, o să-l ofer cadou printr-un concurs cu tragere la sorți.

La lansarea lui Galaxy Note9, Samsung a anunțat și un parteneriat cu FortNite, modelul Note9 (și tableta Tab S4)fiind primul telefon capabil să ruleze jocul pentru Android fără probleme. Jocul se poate instala și pe alte device-uri, dar cei de la FortNite garantează că o să ai parte de un joc fluent dacă folosești Note9 și există și o exclusivitate de 30 de zile pentru cele două device-uri de la Samsung.

Skin-ul îmi place foarte mult, chiar dacă nu sunt o fană a jocului. Clar o să atragi atenția tuturor cu un skin care nu doar că imită o galaxie colorată, dar se și mișcă în timp ce te joci. Jocul clar nu mai are nevoie de vreo prezentare, este cel mai jucat joc de tipul Battle Royal – foarte la modă acum.

Dar mai bine să se bucure altcineva de el. Așadar, ofer skin-ul unei persoane alese prin tragere la sorți.

Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la canalul meu de Youtube (aici) și să-mi lași un comentariu la acest articol (în secțiunea de comentarii de jos) cu numele/username-ul tău de pe Youtube (ca eu să verific că ești abonat). Atât! Foarte simplu!

Extragerea o să fie pe data de 9 septembrie, ora 22.00. Dar înscrierile se pot face până la ora 20.00 (pe 9 septembrie).

Voi contacta apoi câștigătorul pentru a primi acces pe contul lui de FortNite. O să mă loghez de pe Note9, o să joc trei jocuri pentru a obține skinul, o să filmez live pe Youtube cum fac setările (fără a da detaliile contului), cum mă joc (la nivelul la care joc eu :D) și cum arată când primești skinul. Așa fac și eu live cu un conținut interesant pentru voi, iar câștigătorul se alege cu skin-ul în contul lui + 15,000 V-Bucks. Sună bine, nu?

Baftă!

Și nu uitați să dați share la acest articol ca să afle cât mai multă lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.