fbpx

Concurs pentru viitoarele vedete: „Micile Voci Mari”

Concurs pentru viitoarele vedete: „Micile Voci Mari”

17 sept. 2015 Altele

Cinema City lansează cea mai tare provocare pentru copii: dublarea a două personaje din superproducţia „Crăiasa Zăpezii 3D”.

În luna septembrie, copii care au între 8 şi 16 ani și vor să ajungă vedete pot participa la concursul organizat de Cinema City – „Micile Voci Mari”, oferindu-le acestora ocazia extraordinară de a dubla două personaje din celebru film de animaţie „Crăiasa Zăpezii 3D”.

Cinema City Micile Voci Mari 1

 

Dacă în desenele clasice se punea accentul pe apropierea vocii actorului de specificul personajului animat, în ultima perioadă, la crearea poveştii se iau în considerare şi cei care urmează să interpreteze vocile, iar ei sunt de obicei actori foarte cunoscuţi. Cinema City România însă dorește să descopere noi voci și de aceea demarăm o campanie inedită. Dorim să găsim vocea potrivită și îi provocăm pe părinți să își înscrie copiii la concursul nostru. Vor avea parte de o experienţă specială, pentru că personajele sunt simpatice şi replicile sunt amuzante. Copiii se vor distra şi vor avea parte de o șansă reală de a face parte dintr-o echipă de actori”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

Fusion x64 TIFF File

 

În prima etapă de concurs, în perioada 11 septembrie – 30 septembrie, Cinema City organizează o preselecție în urma căreia vor fi aleși 10 copii (cinci fete și cinci băieți) care vor avea ocazia să dea o probă  într-un studio de înregistrări alături de profesionişti. Tot ce trebuie să facă părinții este să acceseze platforma micilevocimari.cinema-city.ro, unde să înscrie copilul la concurs şi să îl pregătească pentru proba de voce.  Ulterior, trebuie să aleagă unul dintre cele patru filme disponibile pe platformă, să descarce textele pe care copilul urmează să le citească iar apoi, copilul se va înregistra interpretând propria versiune de dublaj.

 

Patru filme despre prietenie, eroi de basm, magie și speranță pot alege concurenții pentru susţinerea probei: „Pene Galbene 3D”, „Mune: Gardianul Lunii 3D”, „Blinky Bill: Koala cel poznaș 3D” și „Albinuța Maya 3D”.

 

În final, cei mai talentaţi doi copii (o fată și un băiat) îşi vor vedea visul împlinit şi vor dubla câte un personaj din superproducția „The Snow Queen – Crăiasa Zăpezii 3D”, care va avea premiera în România în luna noiembrie a acestui an.

Fusion x64 TIFF File

 

Mai multe detalii pot fi găsite pe website-ul campaniei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.