fbpx

Controlează casa de pe mobil

Controlează casa de pe mobil

12 nov. 2015 Altele

Orange este primul operator mobil din România care intră în domeniul caselor inteligente. Compania lansează astăzi în teste cu utilizatori din România Orange Smart Home, o soluție simplă prin care casa poate fi monitorizată şi controlată de la distanță, prin intermediul telefonului mobil.

eye5

Soluția Orange Smart Home include 6 tipuri de senzori: senzor de fum, senzor de mișcare, senzor de inundație, senzor pentru ușă/ fereastră, priză inteligentă și cameră Wi-Fi, toți conectați la un dispozitiv central. Toate aceste dispozitive sunt fără fir și sunt uşor de instalat.

Supravegherea și controlarea de la distanță a locuinței se vor putea face pe telefon sau tabletă, prin aplicația de Android sau iOS – Orange Smart Home, sau pe PC, prin intermediul unei platforme online. În funcție de propriile nevoi, clienții vor putea programa echipamentele pentru diferite acțiuni și scenarii. De exemplu, utilizatorii vor putea alege ca la activarea senzorului de mișcare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar și să se declanșeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi.

dispozitive

Fiind vorba despre o propunere inovatoare pe piaţa de telefonie mobilă, Orange deschide astăzi o sesiune de testare cu utilizatorii – atât clienți, cât și angajați din diferite departamente ale companiei – pentru a putea lua în considerare feedbackul acestora în condiţiile unei testări reale înainte de lansarea comercială și a le oferi o experiență potrivită cerinţelor şi aşteptărilor lor, de la momentul instalării şi până la folosirea de zi cu zi. Astfel, participanții vor fi invitați să ofere constant feedback-ul lor pe o platformă dedicată serviciului, timp de 2 luni.

Cei care vor să facă parte dintre cei 50 de clienți selectați să testeze Orange Smart Home pot aplica pe www.orange.ro/smarthome până pe 15 noiembrie.

Evoluția tot mai rapidă a tehnologiei ne apropie din ce în ce mai mult de momentul în care telefonul va deveni practic telecomanda vieții noastre. Pe lângă toate echipamentele și gadgeturile de care ne folosim acasă, inovațiile din ultimii ani ne ajută să avem un control mai bun al casei noastre, prin intermediul telefonului mobil, oricând avem nevoie și oriunde ne aflăm, pentru a ne bucura de o viață mai confortabilă şi mai sigură şi pentru a consuma mai puţină energie.” a spus Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer al Orange România.

Pentru mai multe informații despre soluția Orange Smart Home accesați www.orange.ro/smarthome.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.