fbpx

Cu 4G-ul spre mare și munte

Cu 4G-ul spre mare și munte

29 iun. 2016 Știri

Pentru că tot discutam în articolele anterioare că viața noastră este legată de internet, revin cu o altă știre interesantă. Orange extinde acoperirea 4G pe drumul către mare și către munte.

image004

Astfel, clienții Orange care vor călători pe autostrăzile A1 (București – Pitești), A2 (București – Constanța) și A3 (București – Ploiești), pe DN1 (București – Brașov) și DN39 (Constanța -Vama Veche) se bucură de internet la viteze 4G. Mai mult, pentru a putea aduce divertismentul mai aproape și de cei care aleg să plece în vacanță cu trenul, Orange extinde acoperirea 4G și pe rutele care leagă Bucureștiul de Constanța și de Brașov.

Orange_3

Orange și-a dat seama că cei care merg în concediu îşi folosesc din ce în ce mai mult telefonul mobil pentru a încărca fotografii şi a verifica noutăţile pe reţelele sociale, pentru a accesa diferite aplicaţii dedicate timpului liber, pentru a urmări videoclipuri şi a se informa. Utilizatorii pot trimite și primi fotografii, muzică, e-mailuri și se pot juca online, totul la viteze superioare de download și de upload, pentru conexiuni neîntrerupte.

În prezent, rețeaua 4G Orange este disponibilă pentru 72% din populația totală a țării și 96% din populația urbană, în peste 4800 de localități.. Mai mult, Orange oferă acoperire 4G în toate stațiile de metrou din București. Mai rămâne ca acoperirea 4G să ajungă și la mine (Cernica-Ilfov).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.