fbpx

Cu Allview X2 Xtreme nu ratezi nimic

Cu Allview X2 Xtreme nu ratezi nimic

6 aug. 2015 Smartphone-uri

Smartphone-ul Allview X2 Xtreme dispune de un buton dedicat pentru capturarea imaginilor. Prin apăsarea acestuia în ecranul blocat, poți accesa rapid camera foto principală și poți fotografia fără să mai pierzi timpul deblocând ecranul sau căutând aplicația de cameră.

Iar cu ajutorul funcției Continuous Shooting poți realiza o serie de până la 20 de fotografii într-un timp foarte scurt, fără să pierzi momentul.

Camera foto de la Allview X2 Xtreme nu doar că se mișcă foarte repede, ci realizează și  fotografii de calitate cu ajutorul senzorului cu o rezoluție de 24 MP.

X2 Xtreme dispune și de un display de 6” Quad HD (2560x1440px) procesor Octa-Core pe 64-biți, sistemul de operare este Android™ 5.1, Lollipop iar camera foto secundară are 8 MP. Smartphone-ul dispune și de 3GB de memorie RAM și 64GB de memorie internă cu posibilitatea de extindere a acesteia cu ajutorul unui card de memorie.

Allview-X2-Soul-Xtreme-1170x644

Mai multe despre X2 Xtreme aici.

Comentarii

  1. 3Gb ram memorie? lel, mai are putin si ajunge cat pc-ul meu , si filmarea la 4k m-a surprins , un telefon extra mega high.. ce nu imi place la el este ca e dual sim si se bat cap in cap cele 2 retele…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.