fbpx

Cum a fost la Bloggers Lan Party 7

Cum a fost la Bloggers Lan Party 7

18 apr. 2015 Altele

Azi a fost zi de distracție pentru mine. Am participat la Bloggers Lan Party, eveniment aflat la cea de-a 7-a ediție, alături de peste alte 30 de persoane.

10418213_996331960377903_8309826366504671390_n

M-am jucat toată ziua Mortal Kombat X și încă alte 2-3 jocuri de tip multiplayer, dar cu siguranță cel mai apreciat și jucat a fost Mortal Kombat. S-a organizat chiar și un turneu de MK pe PS4 cu super premii oferite de Bitdefender Antivirus și Logitech.

IMG_4406

Nu o să mă plâng spunând că nu am ajuns nici măcar în semifinală, ci o să vă spun că mă bucur enorm că am participat la acest eveniment. M-am distrat copios, m-am jucat unul dintre cele mai apreciate jocuri ale momentului și, cel mai important, am cunoscut persoane deosebite. Știam că bloggeri sunt persoane deschise și amuzante, dar nu mă așteptam să fie o atmosferă atât de veselă și de naturală… de parcă cu toții ne știam între noi de foarte mult timp. Spun asta pentru că la eveniment au participat atât bloggeri, cât și cititorii lor aleși în urma unui concurs organizat pe fiecare blog în parte.

IMG_4402

Eu una trebuie să-i mulțumesc lui Marius Vasilescu (revoblog.ro) pentru invitație și pentru susținere. Și mai ales vreau să mulțumesc organizatorilor pentru acest super eveniment, Toma Nicolau a făcut o treabă minunată și a fost și o gazdă foarte bună.

Bloggers Lan Party este o inițiativă marca Toma Nicolau ce adună bloggeri la un eveniment de gaming. Și cum jocul este una din principalele metode de a socializa și de a cunoaște mai bine persoana de lângă tine, Bloggers Lan Party este și un eveniment de networking.

fghfgh

Pozele de la eveniment vor fi puse pe facebook, iar mai multe detalii și reacții puteți vedea dacă căutați hashtag-ul #blp7 pe rețelele de socializare.

Bloggers Lan Party este un eveniment Eventur susținut de Digi NetMavenhut, Bitdefender Antivirus, Logitech, și Like it, cu susținerea Impact Hub Bucharest.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.