fbpx

Cum arată viitorul – Galaxy Z Fold2

Cum arată viitorul – Galaxy Z Fold2

4 sept. 2020 Lansari

Galaxy Z Fold2 este cea de-a treia generație de dispozitive pliabile Samsung.

Mai jos sunt toate detaliile legate de noul device, vă rog să le citiți cu atenție – chiar și notele de subsol 😀

Un nou design

Galaxy Z Fold2 îmbină designul îndrăzneț cu tehnologia avansată, astfel încât utilizatorii să aibă încredere în folosirea intensivă a dispozitivului zi de zi.

  • Experiențe de conținut complete și imersive[1] Ecranul secundar Infinity-O de 6,2 inci permite opțiuni extinse de utilizare, astfel încât să vă puteți verifica e-mail-urile, să căutați informații de interes sau chiar să vă urmăriți conținutul preferat, fără a fi nevoie să depliați dispozitivul de fiecare dată. În momentul în care acesta este depliat, ecranul principal masiv de 7,6 inci cu cu rată de reîmprospatare adaptabilă de 120 Hz ce integrează decupajul minimizat al camerei frontale, încadrat de o ramă subțire, oferă o experientă imersivă, fluentă, atât în derularea conținutului, dar și în jocuri sau în vizionarea de conținut multimedia. Pentru o experiență de utilizare completă, Galaxy Z Fold2 vine dotat cu cel mai bun sunet dinamic disponibil pe un dispozitiv Galaxy, cu un efect stereo îmbunătățit și un sunet mai clar oferit de boxe duale bazate pe tehnologia high-dynamic.
  • Design solid și o execuție superioară – Galaxy Z Fold2 este reproiectat cu un design elegant, unic, care oferă o senzație fină la atingere, de înaltă calitate. Sticla Samsung ultra subțire este acum poziționată pe ecranul principal, oferindu-i un aspect premium, mai rafinat. Designul său pliabil este susținut de o balama ascunsă, care se integrează perfect în construcția dispozitivului prin mecanismul CAM și oferă funcții[2] independente care alimentează noile experiențe ale modului Flex. Galaxy Z Fold2 folosește, de asemenea, tehnologia de curățare prin măturare a interiorului balamalei, introdusă pentru prima dată pe Galaxy Z Flip, în spațiul dintre corp și carcasa balamalei pentru a respinge particulele de praf și murdărie. Galaxy Z Fold2 prezintă un design rafinat de generația a treia, astfel că spațiul destinat structurii tehnologiei de măturare este chiar mai mic față de Galaxy Z Flip. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a dezvoltat o nouă tehnologie inovatoare de măturare pentru a atinge același nivel de protecție, într-un spațiu mai mic. Balamaua ascunsă de pe Galaxy Z Fold2 oferă o tehnologie revoluționară de pliere, o compoziție de fibre modificate și o densitate de fibre ajustată.
  • Personalizabil pentru a se potrivi cât mai bine cu stilul dvs. – Pentru cei care doresc să iasă în evidență și mai mult, Samsung oferă acum un instrument online de personalizare a dispozitivelor Galaxy Z Fold2 cu patru culori distincte pentru balamaua ascunsă – Argintiu metalic, Auriu metalic, Roșu metalic și Albastru metalic. Acum noul Galaxy Z Fold2 poate fi personalizat pentru a se completa perfect cu stilul unic al fiecărui utilizator, adăugând o notă proprie designului premium[3].

Surprindeți și vizualizați exact așa cum vă doriți

Forma sa pliabilă inovatoare împreună cu designul sofisticat sunt duse la un alt nivel, pentru a oferi experiențe mobile unice pe noul Galaxy Z Fold2. Acesta îmbină modul Flex[4] cu aplicația Continuity[5] pentru a oferi mai multe scenarii de utilizare, depășind granița dintre ecranul secundar și cel principal. Această flexibilitate permite crearea și vizualizarea de conținut adaptat preferințelor fiecăruia.

  • Un dispozitiv flexibil și eficient – Cu modul Flex, acum este mai ușor ca niciodată să realizezi conținut și să-l ajustezi în timp real. Cu ajutorul  modului Capture View[6], de acum nu veți mai fi nevoiți să părăsiți aplicația camerei foto. Vizualizați foarte simplu și clar fotografia sau video-ul pe care tocmai le-ați surprins sau examinați până la cinci dintre cele mai recente fotografii ale dvs. pe jumătatea de jos a dispozitivului, previzualizarea următoarei fotografii proiectându-se în jumătatea de sus. Sau deveniți si mai creativi ajutându-vă de funcțiile inedite ale camerei, precum încadrarea automată[7]. Indiferent dacă participați la o întrunire sau vă demonstrați abilitățile de gătit, Galaxy Z Fold2 poate înregistra videoclipuri fără să fiți nevoiți să-l țineți neapărat în mână și poate menține subiectul în focus chiar și atunci când acesta se mișcă.


Funcții dedicate creativității – Regândiți realizarea de conținut prin încadrarea în aceeași fotografie atât a fotografului, cât și a subiectului. Folosind în mod simultan ecranul principal și pe cel secundar cu funcția Dual Preview, ambii protagoniști ai fotografiei se pot vizualiza pe cele două ecrane în momentul realizării fotografiei. Mai mult, datorită flexibilității lui Galaxy Z Fold2, puteți realiza un selfie de înaltă calitate cu ajutorul camerelor din spate, putând să vă vizualizați direct pe ecranul secundar.

  • Funcțiile camerei de top – Camera foto de pe Galaxy Z Fold2 oferă, de asemenea, o calitate și un control al camerei la nivel de top. Cu modul Pro Video[8], Single Take[9], Bright Night[10] și Night Mode, Galaxy Z Fold2 vă ajută să surprindeți momentul dorit la o calitate uimitoare.


Valorificați fiecare moment

Galaxy Z Fold2 asociază productivitatea mobilă de generație următoare cu capacități avansate de multitasking datorită noilor modalități intuitive de interacțiune. Profitați la maxim de fiecare zi, personalizând cum doriți ecranul principal de mărimea unei tablete al lui Galaxy Z Fold2, pentru a se potrivi stilului dvs. de lucru.

  • Multitasking fără limite – Utilizați fereastra multi-activă[11] avansată pentru a controla cu mai multă ușurință și flexibilitate aspectul ecranului. Productivitatea crește atunci când deschideți mai multe fișiere în aceeași aplicație și le puteți vizualiza simultan[12]. Cu bara pentru ferestre multiple îmbunătățită, acum puteți deschide mai multe aplicații simultan, prin integrarea App Pair și a panoului Edge pentru a vă bucura de un plus de confort. Cu funcția drag and drop[13], puteți glisa pur și simplu textul, imaginile și documentele dintr-o aplicație în alta pentru un transfer instant. De asemenea, puteți să realizați rapid o captură de ecran dintr-o aplicație și o puteți transfera în alta fără probleme, cu funcția Split Screen Capture.  
  • Interacțiuni optimizate între aplicații – Alegeți cea mai optimizată interfață de utilizator pe ecranul principal, care să se potrivească nevoilor dvs. Comutați rapid și ușor layout-urile, putând opta atât pentru unul de ecran mare, cât și pentru cele cu afișajul tradițional al telefonului direct din Setări[14].
  • Afișare optimizată a aplicațiilor – Maximizați fiecare moment din viața de zi cu zi și îmbunătățiți experiența de vizualizare a aplicațiilor preferate, precum Gmail, YouTube și Spotify. Utilizați ecranul principal cu aplicațiile Office din Microsoft 365 pentru a simți pe deplin o experiență identică cu cea a tabletei. De exemplu, puteți să utilizați Microsoft Outlook la adevăratul său potențial, vizualizându-vă atât inbox-ul din partea stângă, cât și conversațiile curente în același timp. Documente draft în Word, foi de calcul în Excel sau prezentări în PowerPoint organizate într-o bară de instrumente asemănătoare cu cea a PC-ului.

Leadership-ul Galaxy consolidat prin parteneriate strategice

Samsung are o abordare deschisă și orientată spre parteneriate. Printr-un parteneriat de lungă durată cu Google, Samsung a creat un ecosistem deschis pentru dispozitive pliabile. Prin acest parteneriat, Samsung a promovat inovația pliabilă UX pentru a-și atinge obiectivul de creare a design-ului final. Mai mult, un parteneriat de încredere cu Microsoft, îmbinat cu hardware-ul avansat Galaxy Z Fold2 și experiența unui ecran mare, le permit utilizatorilor să își maximizeze productivitatea în mediile mobile.


Bazându-se pe realizările Galaxy obținute de-a lungul timpului, Samsung împinge din nou granițele inovației și ale ingineriei în domeniul telefoanelor mobile. Cu Galaxy Z Fold2, utilizatorii pot avea acces la viteze ultra-rapide, datorită compatibilității sale complete cu rețeaua 5G[15], susținute de o baterie ce rezistă întreaga zi[16] de 4.500mAh și o încărcare super rapidă[17], ceea ce înseamnă că puteți face mai mult fără să vă preocupați de durata de viață a bateriei. Galaxy Z Fold2 oferă, de asemenea, conexiune prin Samsung DeX wireless[18] pentru o productivitate lipsită de conexiuni prin cablu și o tehnologie UWB (Ultra Wide Band)[19] integrată în dispozitiv, ceea ce face ca partajarea fișierelor, a fotografiilor sau a videoclipurilor să se realizeze rapid și ușor cu ajutorul funcției Nearby Share[20].


Tehnologia inovatoare întâlnește designul rafinat: Galaxy Z Fold2 Ediția Thom Browne

Samsung și Thom Browne își continuă colaborarea pentru a oferi o nouă viziune unică a tehnologiei inovatoare îmbinată cu un design rafinat – Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition. După succesul ediției Galaxy Z Flip Thom Browne, cea de-a doua versiune explorează în continuare etosul comun pentru a oferi un nivel mai profund de integrare hardware și software. Elementele distinctive, precum liniile geometrice multicolore și semnătura sunt completate de un model cu striații fine, creând o textură vizuală inedită de țesătură pe designul unic al lui Galaxy Z Fold2. Noutățile software, precum un nou ecran de blocare și un filtru foto realizat exclusiv pentru această ediție, digitalizează lumea Thom Browne.


Fiecare pachet Thom Browne Edition include un Galaxy Z Fold 2, un Galaxy Watch3, o pereche de căști Galaxy Buds Live și o serie de accesorii complet personalizate, care prezintă elemente din designul iconic al lui Thom Browne.

Serviciul Galaxy Z Premier

Utilizatorii de Galaxy Z Fold2 pot accesa serviciul Galaxy Z Premier: asistență de administrare la cerere din partea unei echipe dedicate de experți[21]. Acum va fi mai ușor ca niciodată să faceți programări, să intrați în dialog cu experți și să descoperiți cum să deblocați experiențele unice oferite de Galaxy Z Fold2. De asemenea, posesorii de Galaxy Z Fold2 pot accesa serviciul Samsung Care+, care oferă o singură garanție a dispozitivului împotriva daunelor survenite accidental în termen de un an de la data achiziției[22]. Utilizatorii de Galaxy Z Fold2 vor beneficia, de asemenea, de cele mai bune experiențe mobile posibile prin susținerea a trei generații de actualizări ale sistemului de operare Android (OS)[23].

Disponibilitate

Galaxy Z Fold2 va fi disponibil în nuanțele Mystic Black și Mystic Bronze, în aproximativ 40 de piețe, inclusiv S.U.A., Coreea și România, în data de 18 septembrie 2020, cu posibilitatea de a fi achiziționate în perioada de precomandă de la 1 septembrie 2020, începând cu piețe selectate, inclusiv S.U.A. și Europa. Opțiunile de personalizare vor fi disponibile pentru utilizatori pe Samsung.com pe anumite piețe[24] în patru culori distincte pentru balamale: Argintiu metalic, Auriu metalic, Roșu metalic și Albastru metalic.

Ediția Galaxy Z Fold2 Thom Browne va fi disponibilă la precomandă începând cu 1 septembrie 2020 pe anumite piețe cu disponibilitate generală pe 25 septembrie.

Pentru mai multe informații despre ediția Samsung Galaxy Z Fold2 și Galaxy Z Fold2 Thom Browne, vizitați www.samsungmobilepress.com , news.samsung.com/galaxy sau https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-z-fold2/.


[1] Măsurătorile display-ului sunt realizate pe diagonală, suprafața de vizualizare reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și a deschizăturii camerei.

[2] Galaxy Z Fold2 poate rămâne fix în semi-pliere de la 75 la 115 de grade; utilizatorii pot avea acces la o gamă mai largă de unghiuri în funcție de mediu și nevoia de utilizare.

[3] Personalizarea balamelor va fi disponibilă online pe Samsung.com în 21 de piețe selectate începând cu 1 septembrie 2020 (piețe disponibile: Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Noua Zeelandă, Portugalia, Rusia, Spania, Suedia, Thailanda, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit, Statele Unite și Vietnam).

[4] Modul Flex este permis în aplicațiile native Samsung (Cameră foto, apel video, Galerie, Video player, Ceas, Calendar) și în aplicațiile partenere terțe, precum YouTube, Google Duo și altele.

[5] Aplicația Continuity funcționează cu aplicații selectate; aplicațiile compatibile se află în creștere prin intermediul dezvoltatorilor terți.

[6] Modul Capture View este disponibil și atunci când dispozitivul este depliat complet. Pentru a utiliza, selectați „Modul de vizualizare Capture” situat în partea superioară din dreapta a interfaței de utilizare a camerei.

[7] Când sunt depistați mai mult de 3 subiecți, cadrul se mărește. Funcția este disponibilă pe camera frontală (wide) și pe cea din spate (ultra-wide). Distanța de focalizare este de aproximativ 1,5 – 2,5 metri. Acest algoritm de învățare automată detectează fața umană pentru a urmări mișcarea subiectului.

[8] Galaxy Z Fold2 nu acceptă înregistrarea video 8K (maxim 4K).

[9] Single Take surprinde imagini și înregistrează videoclipuri de până la 15 secunde.

[10] Doar pentru camera din spate cu Wide-angle.

[11] Utilizatorii pot utiliza, de asemenea, fereastra multi-activă pe ecranul secundar, cu două ferestre împărțite pe orizontală. Fereastra Multi-Activă funcționează doar cu anumite aplicații; aplicațiile compatibile se află în creștere prin dezvoltatori terți.

[12] Momentan funcția este disponibilă în trei aplicații native, precum Samsung Notes, Internet, Myfiles și în aplicațiile Office din Microsoft 365. (disponibil în prezent doar între funcții diferite).

[13] Funcția drag and drop funcționează cu aplicații selectate, inclusiv aplicații native Samsung, precum Galerie, Internet, Mesaje, Myfiles, Samsung Notes și altele, precum și cu aplicații Office din Microsoft 365, Microsoft OneDrive, Microsoft Outlook, Gmail, Chrome, Google Maps.

[14] Disponibil cu 11 aplicații native Samsung, precum Mesaj, Contacte, Telefon, Myfiles, Internet, Calendar, Ceas, apel video, Memento, Calculator, zona AR, aplicații Google precum YouTube, Gmail, Google Maps, aplicații Microsoft, precum Microsoft Outlook și alte aplicații terțe, cum ar fi Spotify.

[15] Vitezele 5G variază și necesită o rețea și o conexiune optimă (factorii includ frecvența, lățimea de bandă, congestionarea); pentru disponibilitate consultați distribuitorul.

[16] Estimat în raport cu profilul de utilizare al unui utilizator obișnuit / standard. Evaluat în mod independent de Strategia Analytics în perioada 2020.07.25-2020.08.04 în Marea Britanie, cu versiuni de pre-lansare a SM-F916 în setare implicită folosind rețele 5G Sub6 (NU sunt testate în rețeaua de 5 mmWave network). Durata de viață reală a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, funcțiile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și a mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori.

[17] Când utilizați încărcătorul și cablul inclus.

[18] Conexiunea wireless Samsung DeX este disponibilă pe televizoarele inteligente care acceptă funcția de mirroring de pe telefon pe ecranul televizorului. (Pentru o experiența optimă, utilizați funcția pe televizoarele inteligente Samsung lansate începând cu 2019.)

[19] Disponibilitatea funcției UWB poate varia în funcție de piață și / sau de legislația în vigoare.

[20] Disponibilitatea funcției Nearby Share poate varia în funcție de piață sau de operator.

[21] Disponibilitatea serviciului poate varia în funcție de piață. Informațiile complete despre serviciul Galaxy Z Premier sunt disponibile pe Samsung.com.

[22] Samsung Care+ pentru Galaxy Z Fold2 necesită o înregistrare gratuită în termen de 30 de zile de la data achiziției telefonului. Taxele se aplică în cazul celei de-a doua solicitare a serviciului Samsung Care+ pentru Galaxy Z Fold2. Acoperirea și disponibilitatea garanției pot varia în funcție de piață. Informațiile complete despre serviciul Galaxy Z Premier sunt disponibile pe Samsung.com.

[23] Disponibilitatea actualizărilor și a caracteristicilor sistemului de operare Android poate varia în funcție de dispozitiv și de piață. Programul de upgrade va depinde de factorii specificați, fără a se limita la complexitatea actualizării, a modelului, precum și a penetrării pieței și altele.

[24] Personalizarea culorilor balamalei ascunse va fi disponibilă pe 21 de piețe, precum Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Noua Zeelandă, Portugalia, Rusia, Spania, Suedia, Thailanda, Emiratele Unite, Emiratele Unite Regatul Unit, Statele Unite și Vietnam.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.