fbpx

Cum e să lucrezi la Ubisoft? Iată ce beneficii ai

Cum e să lucrezi la Ubisoft? Iată ce beneficii ai

18 sept. 2022 Altele

Dacă abia ai terminat liceul, ai dat și ai și luat bacul 😀 un job ca Video Game Tester la Ubisoft poate să fie perfect la început de drum, mai ales dacă îți place să te joci pe PC, consolă sau mobile.

În video-ul de mai jos ai toate detaliile. Am pus întrebările primite de la voi pe TikTok unui Team Leader pe testare video de la Ubisoft și unei persoane de la HR.

Este un job destul de simplu, ce necesită super multă atenție la detalii, skilluri bune de organizare și să știi puțin limba engleză, nu trebuie să te descurci super bine la jocurile video.

Chiar dacă pare că te vei juca toată ziua, nu e chiar așa simplu. Munca de Video Game Tester presupune multă repetare a unui singur moment din joc, plus muncă de raportare.

Ca primă etapă, trebuie să aplici la jobul de Video Game Tester de pe site-ul Ubisoft. Singurele cerințe de aplicare sunt să ai diploma de bacalaureat și să cunosști limba engleză, nu trebuie să ai experiență anterioară și nici nu contează ce liceu ai terminat.

Cei de la Ubisoft te vor contacta dacă îndeplinești aceste condiții și apoi vei participa la procesul de recrutare. Dacă te descurci bine și celor de la Ubisoft le place de tine 😛 în scurt timp vei avea primul tău job la o corporație.

Mulți spun că nu e un job bun, că e extrem de repetativ, că nu e așa bine plătit, etc… Posibil, dar ca prim job este foarte bun, iar beneficiile oferite pe lângă salariu nu sunt de ratat. În plus, am vizitat noua lor clădire de birouri, arată super bine. Ai și multe zone de relaxare și de jocuri.

Ce spui? Ai vrea să lucrezi la Ubisoft?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.