fbpx

Cum funcționează aplicația Uber

Cum funcționează aplicația Uber

13 iun. 2015 Altele, Aplicatii

Pe lângă întrebarea: Ce este Uber?, la care deja am răspuns, o altă întrebare legată de Uber pe care o primesc destul de des este: „Cum funcționază aplicația?”

Mai jos este un video în care vă arăt cum se utilizează aplicația. În plus, folosește codul PrimaCursaUber în aplicație, și ai prima cursă Uber gratuită în limita a 40lei.

Uber este o companie de tehnologie care a dezvoltat o aplicație prin care poți comanda o mașină de la parteneri independenți.

Uber a fost lansat în anul 2009 în San Francisco, iar acum este prezent în peste 300 de orașe din 58 de țări.

IMG_20150613_144929[1]

Pentru a putea utiliza aplicația UberX trebuie să ai peste 18 ani și să downloadezi gratuit aplicația pentru Android, iOS sau Windows Phone

După ce ai instalat aplicația este necesar să-ți creezi un cont unde sunt necesare date precum: nume, prenume, email, număr de telefon pentru a primi un SMS de confirmare și trebuie să-ți setezi și o parolă. Apoi trebuie să completezi datele cardului, poți adăuga și un cod promoțional pentru a beneficia de curse gratuite. Folosește codul PrimaCursaUber în aplicație, și ai prima cursă Uber gratuită în limita a 40lei.

blog

O dată intrați în aplicație apare o hartă cu locația noastră și cele mai apropiate trei mașini de locație. Putem selecta o altă locație de pe hartă dacă vrem să chemăm un Uber pentru altcineva.

După ce am ales locul de pornire, putem alege să plătim cu creditele sau doar cu cardul, și putem să adaugăm destinația pentru a estima costul final al cursei. Putem alege o destinație deja utilizată sau să căutăm una nouă. Intervalul se poate modifica în funcție de trafic, iar tarifele sunt: 1.39lei tarif de pornire, 1.39lei/km parcurs și 0.23lei/minutul parcurs în cursă. Tariful minim este de 6 lei.

Pentru a comanda mașina Uber trebuie doar să apeși butonul Request UberX sau Comandă UberX.

uber-usefull-application-for-erasmus

Aplicația dispune și de un meniu de unde poți schimba datele tale de contact, poți adăuga un nou card, poți folosi un alt cod promoțional, iar dacă distribui codul tău personal către prieteni poți primi curse gratuite în valoare de 30lei dacă folosesc și ei aplicația.

Poți vedea cursele anterioare, și chiar e și o secțiune cu întrebări frecvente.

Drum bun!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.