Cum să alegi device-ul potrivit pentru tine? Ex: căști wireless in-ear

Cum să alegi device-ul potrivit pentru tine? Ex: căști wireless in-ear

9 iul. 2021 Casti

Să zicem ca ai un buget destul de limitat, ai vrea ceva bun, dar nu prea scump, ai muuulte variante disponibile si habar nu ai de unde sa incepi, ce sa alegi si cum sa cauti device-ul potrivit pentru tine.

Iata cum sa alegi o pereche de casti wireless in-ear chiar daca nu ai cunostinte tehnice. Iar recomandarile mele se pot extinde catre orice categorie de device-uri.

În primul rand, intra pe un site/magazin online unde sunt multe produse si descrierile sunt complete. In plus, e bine daca are si optiune de a compara produsele.

Mai intai sa setam cateva filtre ca sa vedem cate produse se potrivesc cu cerintele noastre.

Sa spunem ca avem un buget intre 300 si 400lei. Desigur, cu cat mai ieftin cu atat mai bine, dar minim hai sa punem 200lei, sub 200lei stim ca produsele sunt prea ieftine si nu or sa aiba calitatea pe care ne-o dorim. Desigur, va ganditi voi ce buget e ok pentru voi si pentru pretentiile voastre. Pentru o pereche de casti bluetooth mici e ok 200-400lei.

Apoi, va recomand sa setati un rating minim de 4 stele, sub 4 stele inseamna ca produsul e chiar prost si nici nu merita sa va uitati la el. Eu mai pun si livrat de eMAG ca sa sterg cateva chinezarii no-name.

Da, nu este reclama la eMAG! Puteti apoi sa cumparati produsele de oriunde. Folosim site-ul doar pe post de comparator.

Cam atat, hai sa vedem ce am gasit.

Avem: Huawei Freebuds 4i – căști pe care le folosesc și eu, chiar am două perechi, poate una o să ajungă la voi. Poate! Mai avem OnePlus Buds Z, Freebuds 3i nu aleg pentru ca stiu sigur ca 4i e mai bun, îți dai seama si din nume, 4i vs. 3i. Aleg si OnePlus Buds pe culoarea asta crazy care atrage atentia și OPPO Enco W31 pe alb ca zic eu ca arata mai bine. Hai sa le comparam!

Acum e destul de simplu,¸trebuie doar sa comparam fiecare aspect.

Sa incepem cu pozele, adica designul. As da un punct catre Huawei Freebuds 4i – arata cel mai bine, dar 1 punct si pentru OnePlus Buds – nu e un design pe gustul tuturor dar imi place ca e ceva altfel, iese in evidenta. Aici depinde de gusturi.

Apoi, review-urile clientilor. Cea mai mare nota este la Freebuds 4i, asa ca tot ele mai primesc un punct. Review-urile sunt extra importante, as da si 2 puncte 😀

Pretul. Aici dau cate un punct spre modelele OPPO Enco W31 si OnePlus Buds Z pentru ca sunt cele mai ieftine si pretul conteaza.

Toate sunt casti wireless, bluetooth, dar hai sa vedem care are cele mai multe ore de redare fara incarcare in carcasa. Aici OnePlus Buds Z castiga destul de detasat.

La dimensiuni castiga iar Freebuds 4i, fiind cele mai mici, incap cu usurinta si in buzunar. Dar la greutate OnePlus Buds castiga. Desi eu una prefer casti mai mici decat mai usoare. Mai usor de transportat, greutatea nu ma afecteaza asa tare.

Desi nu scrie la toate, am intrat in descriere si am aflat ca toate sunt rezistente la stropi de apa, nu scufundare in apa, si toate se incarca rapid, nu wireless – asta e standardul pentru acest interval de pret.

La conexiunea Bluetooth a castigat Huawei Freebuds 4i pentru ca au Bluetooth 5.2, ceea ce inseamna o conexiune mai buna, mai stabila – tehnologia fiind mai nouă.

La tehnologii, doar Freebuds 4i dispune de atenuare a zgomotului de fundal – active noise canceling. Ceea ce iar este un mare, mare plus ca tu sa asculti muzica, nu zgomotul de pe fundal.

Raza de actiune este de 10m la toate device-urile, cumva acesta este standardul.

Toate castile au control tactil pe ele, desi nu scrie asta in tabel. Este un must-have pentru ele, asa ca si aici suntem la egalitate.

Acum alegerea e usor de facut, nu? Totalul inclina mult in favoarea castilor FreeBuds 4i, ele par alegerea smart. Asa va recomand sa alegeti orice produs, indiferent din ce categorie face parte. Daca sunt specificatii mai complicate, tehnice, faceti si un mic reserch inainte legat de fiecare functie/tehnologie.

Sper sa luati mereu cele mai bune decizii de cumparare si sper ca v-am ajutat si eu un pic cu cateva sfaturi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.