Cum să arunci telefonul în apă. Ghid în trei pași simpli.

Cum să arunci telefonul în apă. Ghid în trei pași simpli.

30 iun. 2016 Altele

M-am distrat foarte tare la evenimentul Samsung organizat în urmă cu două zile la o piscină din București, a fost o senzație interesantă să arunc un smartphone în apă 😀 Așa că am zis să revin și cu un mic ghid pentru cei care vor să încerce experiența:

1. Alege cel mai potrivit loc de aruncat telefonul în apă – un loc unde nu sunt alte persoane și unde apa are cel mult 1,5m adâncime

2. Aruncă telefonul spre acel loc – recomand aruncatul prin învârtire, să arate telefonul mai bine în aer

3. Nu uita să îți recuperezi telefonul în cel mult 30 de minute, chiar dacă se împrietenește cu peștii sau cu fundul piscinei.

Asigură-te că ai aruncat un Galaxy S7 sau S7 edge, asta dacă mai vrei să îți funcționeze telefonul.

20160628_114800

Revenind la lucruri mai serioase, pe lângă senzația ciudată de a arunca un telefon în apă, funcția waterproof îți salvează telefonul când îl scapi din greșeală în apă.

20160628_114338

Telefonul este cel mai utilizat gadget, fiind cel care te însoțește în fiecare loc în care mergi. Pentru a fi un companion de nădejde în orice condiție, indiferent dacă plouă sau este soare, Samsung Galaxy S7 și S7 edge sunt rezistente la apă și praf, fiind certificate IP68.

 

Pentru îmbinarea rezistenței la apă cu design-ul metalic, cercetătorii Samsung au plecat de la utilizarea materialelor non-corozive, precum nichel și platină pentru portul USB și pentru mufa jack, cele mai expuse părți ale smartphone-ului la acțiunea apei. Materialele au fost alese astfel încât să nu afecteze parametri de funcționare și să respecte design-ul metalic, iar pentru sigilarea interioară a acestora, cercetătorii Samsung au folosit un material elastic special, care să nu permită umezelii sau apei să afecteze componentele interioare. Specialiștii Samsung au dezvoltat astfel un material special de sigilare care poate fi folosit atât pentru modelul Galaxy S7, cât și pentru GalaxyS7 edge, ale cărui margini curbate sunt extrem de subțiri.

20160628_120923

Chiar și slotul de card SD, ce permite o extindere a memoriei până la 200 GB, și cel pentru cartela telefonică au fost sigilate cu siliciu special.

Din păcate, ecranul telefonului nu reacționează la fel de bine în apă, nu îl poți folosi ca un aparat foto/video subacvatic.

20160628_120543

Comentarii

  1. Sună distractiv, oricum a venit vara, iar un prieten de al meu are S5 ( se tot mândrește că e rezistent la apă, dar dacă scapă puțină apă pe el o ia razna și zice că se va strica, da chiar e așa). Cred că o să mă distrez cu el. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.