fbpx

Cum să găsești zboruri ieftine care îndeplinesc toate condițiile tale – Google Flights

Cum să găsești zboruri ieftine care îndeplinesc toate condițiile tale – Google Flights

23 feb. 2022 Altele

Să zicem că vrei să cauți zboruri ieftine în luma mai, nu contează mult ziua, doar să fie ieftin, nu ai sta mai mult de 3 zile, ai vrea să fie un zbor scurt de 2-3 ore, dar nu ai destinație anume în minte, ai vrea doar să pleci undeva în vacanță ieftin. Aaaaa, și să ajungi de dimineață ca să profiți cât mai mult de timp și nu ai nevoie de bagaj de cală. Și, desigur, te interesează și noile condiții de circulație impuse de COVID.

Cam multe pretenții, nu? Nu și pentru Google Flights, platforma de la Google care știe tot ce mișcă pe cer, când pleacă, când ajunge, cât face avionul de drum, cât costă, ce alte opțiuni ai de transport apoi și mai ales știe ce e cel mai ieftin și de pe ce site, că și asta contează mult, unele site-uri au reduceri speciale.

Iar la finalul acestui articol ai și un tutorial video în care îți explic cum să folosești platforma Google Flights ca să găsești zboruri ieftine.

Nu mai trebuie să intru tu pe site-ul fiecărei companii de transport aerian sau pe site-uri agregatoare care nu îți oferă prea multe opțiuni de selecție sau care te întreabă din prima unde vrei să călătorești.

Eu nu știu unde vreau să merg, știu doar că am un buget restrâns, că nu vreau un zbor lung pentru că îmi e frică de avion și că am nevoie de bagaj de cală că eu îmi iau toată casa cu mine în vacanță. Doar cu aceste date voi găsi vacanța perfectă în doar 5 minute. Hai să vă arăt cum fac!

Cum găsești zboruri ieftine cu Google Flights

Intră pe https://www.google.com/travel/flights sau caută pe Google – google flights – o să fie primul rezultat. Platforma e foarte ușor de folosit și îți oferă mai multe opțiuni pentru o călătorie perfectă, chiar și opțiunea de a explora zone noi, de a alege un hotel bun sau o casă de închiriat, dar noi o să ne concentrăm doar pe zboruri azi.

Poți alege un zbor doar dus sau unul dus-întors, vei alege apoi numărul de pasageri și clasa la care vrei să zbori, probabil Economy că e mai ieftin.

Vei alege de pe ce aeroport pleci, dar nu trebuie să treci o destinație clară unde vrei să ajungi. Dacă doar vrei să vezi ce opțiuni ieftine ai în Europa în luna mai, selecteză la destinație Europa – ca să vezi toate zborurile spre orice destinație din Europa, ce coincid cerințelor tale.

La data poți lăsa orice, pentru că apoi oricum o să schimbăm cu un weekend oricând în luna mai, sau orice altă lună.

Chiar și înainte să dai search vei vedea 3 opțiuni foarte bune, la prețuri super bune, să vă uitați cu atenție la ele, poate ceva sună bine. Eu am găsit zbor dus-întors pentru 2 persoane la 297lei în luna mai spre Londra. WOW, nu?

În următorul pas o să poți filtra mult mai bine rezultatele în funcție de numărul de escale dorite, preț, companie aeriană, ora de decolare/aterizare, bagaje și alte opțiuni utile. Desigur, cu fiecare filtru nou opțiunile de călătorie se restrâng, dar doar așa vei găsi destinația ce se potrivește perfect cerințelor tale.

După ce ai analizat bine toate oferte și ai ales orașul câștigător, vei vedea mai multe oferte de zboruri, prețurile lor, dar ce îmi place foarte mult e că poți vedea regulile COVID de intrare în țară. De exemplu: În Italia, la Milano, poți intra acum doar cu certificatul verde. Iar informațiile se actualizează automat și instant ca să nu ai vreo surpriză la graniță.

Nu trebuie neapărat să zbori cu aceeași companie la întoarcere, Google Flights îți arată cea mai bună combinație ca să prinzi zboruri ieftine. Poate să fie un pic mai complicat să cumperi bilete diferite, dar merită efortul. Iată ce ofertă bună am prins.

Butonul de cumpărare – Select, te va duce automat pe site-ul de unde poți cumpăra biletele. Dacă vei avea de cumpărat 2 bilete, vei vedea 2 butoane Select ca să cumperi exact ce trebuie, iar totalul o să fie fix cât zice Google. Prețurile sunt actualizate non-stop, real-time.

A fost super simplu, nu? Foarte multe opțiuni, detalii, chiar și informații legate de regulile COVID… Google chiar știe tot și e un motor de căutare perfect. De când am descoperit Google Flights nu mai intru pe vreun alt site când îmi caut destinația perfectă de vacanță.

Am și un video pentru voi, un tutorial mult mai detaliat care să vă ajute.

Vacanță plăcută!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.