fbpx

Cum utilizezi un smartphone cu un ecran mare?

Cum utilizezi un smartphone cu un ecran mare?

9 sept. 2015 Smartphone-uri

Când au început să apară telefoanele mobile tendința era să fie din ce în ce mai mici, așa zisele cărămizi erau înlocuite cu telefoane micuțe și ușoare. Acum trend-ul este exact invers, cu cât un smartphone este mai mare, cu atât pare mai inteligent și este mai dorit de consumatori. Smartphone-urile cu un ecran mare permit o mai bună vizionare de filme sau conținut multimedia, un multitasking puternic și posibilitatea de a comunica mult mai ușor fără să tot dai scroll în conversație. Acum, bigger is better! Dar, principalul dezavantaj al telefoanelor cu un ecran mare tactil este faptul că sunt ceva mai greu de folosit. Îți este destul de greu să atingi cu degetul din partea de sus a ecranului până jos fără să ții smartphone-ul cu două mâini.

Allview-P8-Energy-7-600x325

Noul P8 Energy, lansat săptămâna trecută, are un display excelent, de 5,5” și rezoluție 1280×720 pixeli. Acesta afișează imagini detaliate și culori intense datorită matricei active de leduri organice. Display-ul generos este protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi Corning® Gorilla® Glass 3.

În pofida mărimii, P8 Energy este ușor de controlat. În momentele în care dorești să controlezi smartphone-ul cu o singură mână, poti activa funcția dedicată ce se regăsește în butonul plutitor. Ce buton plutitor? Vezi video:

Comentarii

  1. Da , Bigger is Better , but… ai dreptate , este foarte greu de „manevrat” ,este foarte mare si foarte fragil , o data ce ti-a cazut jos e pa…, o alta problema e ca nu prea incape in blugi… foarte greu il scot de acolo…

        1. Stii de unde il pot lua acuma azi sau maine din bucuresti ?
          Sau nu il are niciun magazin momentan?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.